WSOP opdatering – Event #30 – Corkins nummer 1 hele vejen til sejr

WSOP opdatering – Event #30 – Corkins nummer 1 hele vejen til sejr 0001

Hoyt "The Alabama Cowboy" Corkins endte en periode på 15 år uden en WSOP sejr onsdag ved at tage førstepladsen, $515.065, samt det højt eftertragtede armbånd i turneringen Six Handed $2.500 No Limit Hold'Em (Event#30). Corkins holdt fast i sin føring både ved slutningen af dag et og to, og var aldrig i store problemer før han gjorde det af med Terrence Chan for at sikre sig sejren.

Tilskuerne forventede et hurtigt spillet finalebord, og spillerne gjorde deres bedste for at leve op til disse forventninger. Den første der røg af finaletoget var James Pittman, der gik ud på hånd #10 da hans E-9 ikke præsterede at forbedre sig imod William Lin's pocket ottere. Pittman gik dog ikke tomhændet fra bordet og fik $63.118 for sin præstation.

På hånden umiddelbart efter Pittmans eliminering, stødte de to førende, Corkins og Alan Sass, ind i hinanden med katastrofale følger for Sass. Corkins fik fuldt hus på riveren (niere over esser), hvilket satte Sass tilbage blandt de resterende forfølgere, og gav Corkins over 2,1 millioner chips. Allerede fem hænder senere, var Corkins på den igen, da han slog Kely Vande Mheen ud af turneringen, der blev offer for Corkins pocket esser. Vande Mheen fik $96.431.

Med fire spillere tilbage gik det ikke så hurtigt, Corkins samlede chips sammen, men både William Lin og Terrence Chan præsterede at fordoble deres stacks. Der skulle gå fyrre hænder før Corkins krævede et nyt offer, og denne gang var det Sass. Sass var i en god position til at double op med A-K mod Corkins' A-10, men en tier på riveren slukkede Sass's håb. Sass fik 132.471$ for sin fjerdeplads.

Chan slog Lin ud bare fire hænder senere. Chan fik to par, med en meget tiltrængt sekser på turnet, der satte en stopper for Lin's WSOP forventninger.

De resterende to spillere, Chan og Corkins kæmpede i over 20 hænder før Corkins fik afgjort sagen. I den sidste hånd prøvede Corkins {k-Diamonds}{10-Spades}imod Chan's {a-Diamonds}{4-Diamonds}. Chan kom sikkert igennem floppet der viste {9-Spades}{8-Diamonds}{8-Hearts} floppet, men {k-Clubs} kom på turnet og med en {6-Spades}på riveren var Chan's skæbne som nummer to beseglet. Chan fik $287.345 for sin andenplads, mens Corkins fik $515.065 samt et armbånd for sin store sejr.

Slutstillingen og præmiesum

1. Hoyt Corkins — $515.065

2. Terrence Chan — $287.345

3. William Lin — $196.758

4. Alan Sass — $132.471

5. Kelly Vande Mheen — $96.431

6. James Pittman — $63.118

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories