WSOP 2018

WSOP opdatering – Event #31 – Dan "rekrul" Schreiber stormer til sejren

WSOP opdatering – Event #31 – Dan "rekrul" Schreiber stormer til sejren 0001

Dan "rekrul" Schreiber sikrede sig sit første WSOP armbånd og $425.594 efter han slog Mark Muchnik 2-0 i en bedst-af-tre serie om titlen i Event #31, Heads Up No Limit Hold'Em.

Schreiber og Muchnik gik videre til finalen efter to runder der reducerede feltet fra otte til to. Runde 8's kampe var:

Toto Leonidas vs Daniel Schreiber

Shannon Shorr vs Vanessa Selbst

Steve Sarrafzadeh vs Keith Block

Mark Muchnik vs Jared Davis

Schreiber sendte først Toto Leonidas ud. På trods af Leonidas tog den første pulje, tog han et slag adskillige hændere senere. Bordet kom {j-Clubs}{10-Clubs}{5-Spades}{q-Clubs}{6-Spades}, og Leonidas havde {j-Diamonds}{9-Diamonds} og gik all-in efter floppet. Schreiber havde {a-Hearts}{a-Clubs}, hvilket holdte stand og leverede knockoutet. Leonidas, fik som alle de andre der gik ud i runde syv $46.060.

Vanessa Selbst sendte Shannon Shorr ud som den næste. Selbst fik en tidlig føring, men Shorr præsterede at komme tilbage og være lige da hans {a-Hearts}{5-Hearts} blev til en flush med {9-Hearts}{7-Hearts}{3-Diamonds}{k-Hearts}{5-Hearts} på bordet imod Selbsts {a-Diamonds}{q-Spades}. Selbst, kom flot igen, og gjorde det af med Shorr, da hendes {a-Clubs}{10-Spades} dominerede hans {a-Spades}{2-Spades} og en tier afgjorde det på turnet.

Mark Muchnik tog adskillige slag fra en aggressiv Jared Davis, der vandt de første otte puljer i deres kamp. Muchnik ventede tålmodigt og fangede de kort han behøvede for at øge sin stack til 770.000 mod Davis 510.000. Denne føring blev dog sat over styr da Davis tog føringen tilbage, før Muchnik tog den afgørende føring. Muchnik afgjorde kampen da en short stacked Davis gik all in før floppet, som Muchnik kaldte. Davis havde {q-Clubs}{7-Clubs} og Muchnik {a-Clubs}{2-Hearts}. Floppet kom {a-Spades}{8-Clubs}{3-Clubs} og Muchnik tog en komfortabel føring, og med en {3-Hearts} på turnet og en {3-Diamonds} på river var det hele afgjort.

Steve Sarrafzadeh og Keith Block spillede mere konservativt end de andre i runde syv, og var næsten lige det meste af runden. Block så sårbar ud da hans stack faldt til 450.000 og Sarrafzadeh var oppe på 830.000, men Block doublede op i den næste hånd, og slog det sidste søm i kisten da Block's pocket konger vandt over Sarrafzadeh's pocket knægte.

I runde otte var det Vanessa Selbst mod Dan Schreiber og Keith Block mod Mark Muchnik i kampen om de sidste fire placeringer.

Selbst gik hurtigt ud i en hurtigt spillet kamp. Schreiber spillede aggressivt og vandt de to første puljer og øgede sin stack til 1.780.000 mod Selbst sølle 780.000. I hånd #15, efter turnet med {10-Spades}{5-Spades}{4-Clubs}{8-Spades} på bordet, bettede Schreiber 400.000 og Selbst gik all in. Selbst havde {10-Hearts}{9-Hearts} og dermed top par, men Schreiber viste {j-Spades}{3-Spades}, der gav ham en flush, og betød at Selbst var dødsdømt. {k-Hearts} på riveren var uden betydning, og dermed gik Schreiber videre til finalen. Selbst endte på en officiel fjerdeplads og vandt $128.968.

I den anden semifinale spillede Keith Block igen forsigtigt imod Mark Muchnik, hvor meget få hænder nåede til riveren i den første time af spillet. Endelig vandt Muchnik en 700.000 pulje da han satsede med {k-Hearts}{q-Diamonds}{j-Spades}{q-Hearts}{5-Diamonds} på bordet, og Block smed sin hånd, hvilket øgede Muchniks stack til 1.605.000 og Blocks faldt til 955.000. Der kom endnu en stor pulje, få hænder senere, hvilket betød at Muchnik nu var foran med 2.280.000 mod Blocks 350.000. Kort tid efter dette måtte Block tage sin afsked, efter han gik all in fra knappen med {a-Hearts}{10-Hearts}, og Muchnik kaldte med {k-Clubs}{8-Diamonds}. Floppet kom {k-Hearts}{j-Hearts} {6-Clubs} hvilket gav Muchnik føringen, men gav Block en flush draw, men {3-Diamonds} på turnet og {7-Diamonds} på riveren efterlod Block uden chips, og Muchnik gik videre til finalen.

Mesterskabsrunden der blev optaget af ESPN, var en bedst-af-tre serie imellem Muchnik og Schreiber. Den første kamp gik langsomt, den varede 79 hænder, med mange små puljer. Schreiber dominerede fra start, og vandt 16 hænder i træk tidligt i spillet. Efter 56 hænder havde Schreiber 4.620.000 i chips mod Muchniks 500.000. Muchnik klarede adskillige hænder før heldet slap op i den hånd nr. 79. Efter {9-Hearts}{4-Diamonds}{2-Diamonds} på floppet og en {7-Spades} på turnet, gjorde Muchnik sig pot-committed med en 375.000 reraise, som Schreiber kaldte. Schreiber bettede endnu 30.000 efter en {10-Clubs} på riveren, hvilket gjorde at Muchnik var all-in, og derefter viste han {k-Clubs}{7-Clubs} hvilket gav ham et par og en 1-0 føring.

Den anden kamp foregik i et meget højere tempo, hvor Muchnik tog den første pulje. I den tiende hånd, modtog Muchnik dog et hårdt slag da han missede en flush draw. Han gik all in på den efterfølgende hånd med {q-Hearts}{8-Spades} mod Schreibers {k-Clubs}{2-Spades}. Bordet kom {a-Spades}{k-Hearts}{6-Hearts}{10-Hearts}{10-Diamonds}, hvilket gav Schreiber to par med konger og tiere og titlen.

Slutstilling og præmier:

1. Dan Schreiber $425.594

2. Mark Muchnik $230.300

3. Keith Block $128.968

4. Vanessa Selbst $128.968

5. Steve Sarrafzadeh $46.060

6. Jared Davis $46.060

7. Shannon Shorr $46.060

8. Toto Leonidas $46.060

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories