WSOP opdatering – Event #34 – Alexander Borteh vinder Limit-titel

WSOP opdatering – Event #34 – Alexander Borteh vinder Limit-titel 0001

De sidste ni spillere, ud af et start felt på 296, samledes fredag ved finalebordet ved Event #34, $3.000 Limit Hold'Em, hvor de jagtede WSOP guld og en kontant førstepræmie på $225.483.

Der skete meget i starten af spillet, da to spillere var elimineret efter de første to hænder på dagen. De begyndte da Vivek Rajkumar kaldte Petri Pollanens sidste chips efter en 9-6-5 flop og en treer på turnet. Rajkumar kaldte med A-5, hvilket efterlod Pollanens A-Q jagtende efter en dame på riveren, der aldrig kom. Pollanen fik 14.705$ for sin niende plads.

Den næste hånd eliminerede Marco Johnson da floppet gav to spar og en klør. Byrne havde {8-Spades}{7-Spades} og fik sin flush på turnet, som eliminerede Johnson, der blev belønnet med $20.424 for sin indsats.

På trods af et comeback fra Byrne, der var short stack tidligt på dagen, var det slut for ham da både Rajkumar og Shawn Keller kaldte Byrnes raise; Byrne startede med pocket syvere. Keller, med A-K, og han fik en konge på floppet, hvilket gav ham et anseelig føring, og slukkede Byrnes forhåbninger om et WSOP armbånd. Byrne fik $27.777 for sin syvende plads.

Han var igangsætter i mange af de tidlige hænder, men Rajkumars held slap op, da han rendte ind i Brandon Wongs par otte, som han fik på floppet. En ekstra otter på riveren for tre ens betød ikke noget, Rajkumar præsterede ikke at udligne Steve Billirakis som den yngste WSOP armbånd vinder. Rajkumar fik dog stadig $36.763.

Den næste spiller, der gik ud, var Matthew Kelly hvis pocket syvere, ikke kunne slå Alex Bortehs to par (damer og tiere.) Kelly fik $46.567 for sin indsats.

Årets spiller kandidat David "The Dragon" Pham, gik ud som den næste, slået af Shawn Kellers par ni på floppet. Phams K-Q forbedrede sig ikke, og hans dag var slut. Han fik $62.906 for sit spil.

Klemt imellen chip leaders Borteh og Wong, var Shawn Kellers dag ovre. da Borteh fangede konger på turn og river for tre ens. Keller fik $92.316 for sin tredje plads.

Da Heads-Up startede, havde Borteh næsten en 2:1 chip lead over Wong. Med de store blinds som en faktor, kunne Wong ikke modstå Bortehs gode kort og måtte til sidst se sig slået, da hans Q-8 ramte ind i Bortehs K-6. Borteh fik en konge på turnet og gjorde det af med Wong. Borteh fik armbåndet og en pengepræmie på $225.483, mens Wong fik $135.615 for sin andenplads.

Slutstilling og præmier:

1. Alexander Borteh $225.483

2. Brandon Wong $135.615

3. Shawn Keller $92.316

4. David Pham $62.906

5. Matthew Kelly $46.567

6. Vivek Rajkumar $36.763

7. Michael Byrne $27.777

8. Marco Johnson $20.424

9. Petri Pollanen $14.705

Foto: Image Masters

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories