888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

WSOP opdatering – Event #37 - Greg Hopkins vinder Pot-Limit titel

WSOP opdatering – Event #37 - Greg Hopkins vinder Pot-Limit titel 0001

Greg Hopkins overlevede en meget langsom spillet event #37, en $2.000 Pot-Limit Hold'em, og vandt sin første bracelet, og $269.707. Han var på andenpladsen da spillerne gik ind til finalen, der begyndte med Yuval Bronshtein i spidsen, og fordelingen som følger:

Sæde 1: David Zerrin — 238.000

Sæde 2: Ray Coburn — 100.000

Sæde 3: Pete Lawson — 198.000

Sæde 4: Gioi Luong — 240.000

Sæde 5: Yuval Bronshtein — 516.000

Sæde 6: Bryan O'Connell — 179.000

Sæde 7: Robert Collison — 197.000

Sæde 8: Jason Newburger — 278.000

Sæde 9: Greg Hopkins — 454.000

Bryan O'Connel startede dagen med næstfærrest chips, og det var hurtigt ovre. O'Connel forhøjede med {a-Diamonds}{j-Spades} og Greg Hopkins forhøjede yderligere med et par ti på hånden. Efter en del overvejelser gik O'Connel all-in og håbede på hjælp fra bordet. På bordet kom der {2-Spades}{2-Hearts}{q-Diamonds}{8-Spades}{4-Clubs} og ingen hjælp til O'Connel, der fik $16.353 for sin 9. plads.

Ray Corburn var den næste der forlod bordet. Efter at have tabt næsten alle sine chips forhøjede han med par fire, Gioi Luing forhøjede yderligere med A-K. Floppet med {k-Diamonds}{j-Hearts}{2-Spades} hjalp Luing, og turnkortet {10-Clubs} og river {7-Diamonds} ændrede intet, hvilket gav Luong potten, og ottendepladsen til Coburn og $22.894.

Kort efter var Luong udefor et hårdt bad beat, efter han var oppe mod Bronshtein. Efter et flop på {8-Spades}{k-Clubs}{a-Diamonds} og Luong med {a-Spades}{k-Diamonds} imod Bronshteins {k-Hearts}{8-Hearts}. Turnkortet ændrede dog billedet, da der kom {8-Diamonds}, dermed havde Bronshtein par otte, og da der ikke kom et es til Luong på riverkortet måtte han udgå som nummer syv, med $31.070.

Bronshtein spillede offensivt hele eftermiddagen, og han fik samlet over en million sammen i chips på lidt over to timer. Bob Collison så dog ud til at stoppe Bronshteins stime med {q-Clubs}{9-Diamonds} mod Bronstheins {j-Hearts}{4-Diamonds}. Efter floppet på {k-Spades}{10-Diamonds}{3-Diamonds} og {7-Spades} på turnkortet, men en firer på riverkortet ændrede billedet og Collisons dag var ovre, og det blev til en sjetteplads og $41.427.

Det blev i stedet Pete Lawson der skulle stoppe Bronshteins massakre. Bronshtein forhøjede med A-9 og Lawson ville være med, han sad med to knægte. Bordet viste {k-Hearts}{8-Diamonds}{3-Diamonds}{2-Clubs}{7-Diamonds}, hvilket ikke hjalp Bronsthtein og Lawson fordoblede til 650.000. Lawson fortsatte med at forbedre sig da han mod David Zarrin og Hopkins fangede en straight, efter at de to modstandere havde fået esser efter et flop på A-J-10. Efter Hopkins smed sine kort, gik Zarrin all-in efter turnkortet {7-Diamonds} og riverkortet {q-Diamonds}, hvilket blev hans endeligt da Lawson havde ramt straight med K-Q på hånden. Zarrins femteplads gav ham $52.874.

Lawson overtog føringen, men den overtog Bronshtein da han igen var heldig med riverkortet. Med J-10 havde Lawson det højeste par efter et flop på {8-Hearts}{3-Spades}{10-Clubs}, og med {j-Spades} på turnkortet så det endnu bedre ud for Lawson. Men Bronshtein blev i potten med {q-Spades}{10-Spades} og håbet om en flush. Da der blev vendt {a-Spades} på floppet genvandt Bronshtein føringen i finalen.

Lawsons situation blev herefter bare værre og værre, han tabte pots til Hopkins og Newburger. Nådesstødet kom da Lawson gik all-in med K-8 imod Newburgers par to. Bordet gav ikke Lawson noget, og han blev slået ud og forlod finalen på fjerdepladsen der var $72.497 værd.

Nu var der tre tilbage – Bronshtein, Hopkins og Newburger – med næsten lige store stacks. Bronshtein fortsatte sin offensive stil, og det blev hans død. Først var hans {k-Spades}{q-Hearts} oppe i mod Hopkins' {a-Hearts}{9-Hearts}. Efter et flop på {q-Spades}{8-Clubs}{10-Hearts} gik Hopkins all-in, og turnkortet {8-Hearts} gav Hopkins mulighed for at ramme flush. Men i stedet kom der {a-Clubs} på riverkortet, hvilket gav Hopkins det højeste par og potten. Dermed havde Bronshtein kun 360.000 tilbage, han gik all-in på et par seks, og ramte ind i Hopkins med A-10. Floppet var A-Q-8, hvilket gav Hopkins to esser. Herefter kom {j-Hearts}{k-Spades}, hvilket blot var salt i såret for Bronshtein, der dermed tabte til Hopkins' straight. Bronshtein gik ud som nummer tre, og fik $109.018.

Hopkins havde et forspring til Newburger med 1,66 millioner mod 740.000, da de gik ind til heads-up. De to startede langsomt, og forsøgte at fange hinanden. Til sidst kom sammenstødet da Newburger ramte et par da hans {k-Spades}{3-Spades} fik hjælp fra et flop med {8-Hearts}{j-Diamonds}{3-Diamonds}, men Hopkins floppede et højere par da han sad med {a-Hearts}{j-Hearts}. Hopkins forhøjede både efter floppet og efter turnkortet på {6-Spades}, Newburger fulgte med til river på {10-Diamonds}, hvorefter han smed sine kort, og var nu helt nede med 275.000.

Newburger fik dog afværget denne trussel, og han fik kæmpet sig tilbage til en situation hvor de to havde næsten lige mange chips. Til sidst kom det til en klassisk duel mellem to høje kort, og et par. Newburgers {k-Spades}{q-Spades} mod Hopkins' {j-Hearts}{j-Diamonds}. Floppet på {9-Diamonds}{10-Diamonds}{2-Hearts} gav Newburger muligheder, men stadig var Hopkins foran, turnkortet på {10-Clubs} fjernede et par af Newburgers muligheder, og da riverkortet var {4-Clubs}, var der ikke mere at gøre for Newburger. Han blev nummer to og fik $165.707, mens dagens vinder udover sit bracelet fik $269.274.

Slutstilling og præmiepenge

1. Greg Hopkins — $269.274

2. Jason Newburger — $165.707

3. Yuval Bronshtein — $109.018

4. Pete Lawson — $72.497

5. David Zarrin — $52.874

6. Robert Collison — $41.427

7. Gioi Luong — $31.070

8. Ray Coburn — $22.894

9. Bryan O'Connell — $16.353

Hvad mener du?