WSOP opdatering – Event #38 – Cheung vinder; Schoenberg ender som treer

WSOP opdatering – Event #38 – Cheung vinder; Schoenberg ender som treer 0001

World Series of Poker fortsatte mandag eftermiddag med afgørelsen på event #38, en $1.500 No Limit Hold'em turnering. Fra et startfelt på 2.778 spillere, returnerede ni spillere for at afgøre hvem der skulle være mester, og kunne hive den enorme førstepræmie hjem på $673.628.

Selvom den førende før finalen var Andrew Lee, var det den erfarne Chris Bjorin der blev snakket om. Han havde allerede flere finaleborde ved WSOP 2007, og han var tidligt favorit til at tage guldet.

Finalen kom igang klokken 15.20, uden tilskuere, fordi finalen blev spillet i Bluff Tent.

Selvom spillerene måske som udgangspunkt var frustrerede over ikke at have deres supportere hos sig, så det ikke ud til at have nogen stor effekt på spillelysten. Allerede på første hånd var den første spiller ude. Den tvivlsomme ære gik til Nick Goodall, der også havde få chips, da hans par otte ramte ind i Erica Schoenbergs fulde hus. Han fik $40.195 for niendepladsen.

Den anden eliminering kom blot 19 hænder senere, da Ernie Crespo begik den fejl at gå op imod den tidlige chipleader Schoenbergs fulde hus med tre seksere og to tiere. Crespo kunne blot smilende se til at han blev slået ud af dagens finale. Crespo tjente $51.192 for ottendepladsen.

Endnu engang skulle der gå endnu 19 hænder før det igen blev til at farvel, det var denne gang Suey Wongs tur til at forlade finalen. Wong gik all-in med A-Q, men da Richard Murnicks A-K var bedre, blev det til en syvendeplads til Wong. Wong fik $68.255 ud af turneringen.

Selvom han var dagens favorit, skulle det ikke være dagen for Bjorin, da han endnu engang missede chancen for at vinde et WSOP bracelet. Bjorin gik all-in med K-Q, men fik ikke hjælp fra bordet til at slå Murnicks par ti. Bjorin tjente dog $87.215 og en flot sjetteplads.

Den næste spiller der måtte kysse drømmen om et WSOP bracelet farvel var Andrew Lee. Han gik all-in, og blev kaldt af Richard Kranyak. Lee's {10-Spades}{5-Spades} kunne ikke forbedres på bordet, og blev slået af Kranyaks to par, konger og niere. Lee fik $119.447 for femtepladsen.

Spillet fortsatte, og de resterende spillere forsøgte at forbedre deres positioner, men det var bare et spørgsmål om tid før den næste eliminering var en realitet. Kranyak blev nummer fire da hans to damer blev slået af Robert Cheungs to konger. Kranyak tjente $170.639 for sin indsats.

På hånden efter var det farvel til Erica Schoenberg. Cheung gik all-in med et par otte, og Schoenberg kaldte med A-J, men der var ingen hjælp at hente for Schoenberg, og den meget smukke og talentfulde kvinde måtte nøjes med de $261.646 tredjepladsen gav hende.

Heads-up delen varede kun een hånd, da Cheung vendte to par, esser og firere, mod Murnick' par firere. Det gav Cheung et WSOP bracelet og håneretten i mange år fremover. Murnick fik $417.117 for andenpladsen, mens Cheung udover sit bracelet fik $673.628.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories