WSOP 2007 opdatering – event #4, $1,500 Pot Limit Hold 'Em Dag to – Gavin Smith rykker

WSOP 2007 opdatering – event #4, $1,500 Pot Limit Hold 'Em Dag to – Gavin Smith rykker 0001

Andendagen ved event #4 $1.500 Pot Limit Hold'em i mandags gav en slags trøst for de 51 tilbageværende spillere; de var allerede indenfor pengepræmierne, og ville modtage et eller andet efter denne dags spil. 780 spillere begyndte oprindeligt jagten på førstepræmien på $252.290. De første der røg ud i mandags tjente minimum $4.371.

Iblandt disse var Freddy Deeb. Deeb førte det meste af søndagen, men fik en nedtur sidst på dagen. Tidligt mandag gik han all-in på {a-Clubs}{10-Clubs}, imod et par knægte. Selvom floppet gav ham mulighed for en flush så lykkedes det ham ikke at fuldføre den, og han måtte forlade turneringen.

Gavin Smith og Marco Traniello startede stærkt ud mandag. Efter kun to timers spil, var der allerede 24 af de 51 der startede mandag der var ude. Så nu var der kun tre borde med spillere, der alle nu øjnede finalebordet. Andre noterbare spillere der gjorde det godt da mandagen startede var William Hill (der i løbet af førstedagen flirtede med toppen af leaderboardet), Jon Friedberg og Eric 'Rizen' Lynch, der bragte sig i front efter tre timers spil mandag.

Efter endnu en time var der ni spillere færre, blandt dem der havde forladt turneringen var pro's Cody Slaubaugh og Eugene Todd. Efter en forrygende førstedag, måtte Jean-Robert Bellande lade livet efter en duel mod William Hill, og hermed var der kun to borde tilbage. Og Traniello, Smith og Friedberg fik selskab af deltageren ved Championship Event Finalebordet i 2006, Nick Binger.

Den opslidende hastighed fortsatte, indenfor fyrre minutter var der forsvundet tre spillere mere. Gavin Smith var skyld i to af disse elimineringer med sin aggressive stil. Mens officials hos Harrah's og medierne prøvede at holde styr på alt der foregik, så kunne alle få en velfortjent pause da de sidste 13 spillere gik til aftenpause.

Men tempoet fortsatte efter denne pause, og det tog kun en time mere før finalebordet var bestemt. William Hill slog Nick Binger ud (han fik dermed 11. pladsen og $10.128), og da Gavin Smith 25 minutter senere slog John MacCarthy ud, så var finalebordet afgjort.

SPILLER — CHIPS

Gavin Smith — 480.000

William Hill — 332.000

Bruce Van Horn — 315.000

Jeff Langdon — 286.000

Marco Traniello — 277.000

Mike Spegal — 241.000

Jon Friedberg — 204.000

Tom Savitsky — 140.000

Eric 'Rizen' Lynch — 91.000

Her på PokerNews følger vi også finalen, og du kan læse om hvordan spillerne klarede sig da finalen blev spillet tirsdag.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories