888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

WSOP opdatering – Event #40 – Goldberg vinder, danske Rene Mouritsen på andenpladsen

WSOP opdatering – Event #40 – Goldberg vinder, danske Rene Mouritsen på andenpladsen 0001

Den sidste dag af event #40, en $1.500 Mixed Hold'em, bragte masser af spænding for de resterende ni spillere, som blandt andet talte danske Rene Mouritsen. Selvom dette var en mixed event, med både No Limit Hold'em og Limit Hold'em, var der masser af aktion, da finalespillerne ikke tøvede med at angribe hinanden.

Den første eliminering kom under den første runde No Limit, da Karlo Lopez, der var shortstacked, gik all-in med A-Q suited. Uheldigt for Lopez kom han op imod pokerbogsforfatteren Michael Craigs to knægte. Lopez tjente $12.252 for tre dages spil.

Den næste der blev elimineret var på hånd #13. Reza Zand gik all-in mod Kevin Marcotte med K-J suited, Marcotte havde A-5 suited, og da ingen af hænderne blev forbedret, vandt Marcotte med sit es. Zand kunne indkassere $16.899 for ottendepladsen.

Herefter kom der lidt stilstand, og spillet skiftede mellem Limit og No Limit, spillerne så ud til at indstille sig på en lang og udmattende finale. Selvom Michael Craig, der har skrevet flere pokerbøger, kom til finalen med næstflest chips, var det ham der måtte forlade bordet som den næste. Hans A-8 blev ikke forbedret nok til at slå Christopher Nieserts A-Q. Damen blev afgørende, da ingen af dem ramte noget på bordet, dermed var Craig ude af kampen om et WSOP bracelet. Craig fik $22.813 ud af sin solide indsats.

Ni hænder senere var dagens fjerde eliminering en realitet, da Joe Brandenburgs 8-7 ikke kunne forbedre sig mod Fred Goldbergs par fire. Bordet hjalp ikke Brandenburg, og han måtte nøjes med $30.418 for sjettepladsen.

Så skete der ikke så meget før hånd #61, hvor en hånd mellem tre spillere blev døden for Marcotte. Uheldigvis for Marcotte og Scott Bohlman var de taberne i en kæmpepot, der resulterede i at Marcotte måtte forlade finalen, og Bohlman stod tilbage med næsten ingenting. Rene Mouritsen havde A-K og ramte en konge på floppet, hvilket var bedre end Marcottes A-Q og Bohlmans Q-Q. Marcotte fik $39.289 for femtepladsen.

Det er næsten overflødigt at sige, men Bohlman blev dagens femte offer, da han gik all-in med K-10 suited. Mouritsen kaldte ham med A-K, og det blev Bohlmans endeligt. Scott tjente $54.498 for fjerdepladsen.

Med tre spillere igen, gik der ikke lang tid før den næste eliminering fandt sted. Niesert fik den lidet flatterende ære at være den næste der måtte sige tak for i dag, da hans par ni ikke kunne stå imod Goldbergs A-J suited. Det var ovre allerede på floppet da Goldberg ramte esset. Niesert tog $82.804 med sig hjem for sin indsats.

Så var det endelig tid til heads-up, og en lang kamp begyndte, hvor begge spillere havde flere muligheder for at besejre modstanderen. Men til sidst var der naturligvis kun en af dem der kunne stå tilbage som vinder. Fred Goldberg blev den heldige spiller. Uheldigvis for Mouritsen, fik begge spillere en flush på floppet på hånd #125, med Goldbergs flush som den højeste. Mouritsen behøvede derfor hjælp på både turn og river, for at ramme en straight flush, men det gjorde han ikke. Dermed vandt Goldberg de $204.935 og et bracelet, mens Mouritsen fik $125.895 ud af anstrengelserne og er dermed bedst placerede danske indtil videre i årets WSOP.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories