WSOP opdatering – Event #41 – Bennett tager titlen og bracelet

WSOP opdatering – Event #41 – Bennett tager titlen og bracelet 0001

Ernest Bennett vandt bracelet og førstepræmie på $348.423 efter at have besejret syv finalemodstandere og en forhandlet heads-up sejr i finalen af event #41, en $1.000 Seniors No Limit Hold'em.

Bennett startede dagen som chipleader, og fastholdt sin dominans gennem det meste af dagen, med en stack der skræmte de fleste. På en af de første hænder forhøjede Thomas Catanzaro efter et flop på {q-Clubs}{8-Clubs}{9-Clubs}, og Ed Smith gik all-in med mere end 500.000, hvilket overtalte Catanzaro til at smide sine kort.

Ligesom Catanzaro var Charles Anderson shortstacked, og han gik all-in da han sad med to damer, han kom op imod Tony Korfmans {a-Diamonds}{k-Spades}. Andersons hånd førte efter floppet på {8-Clubs}{j-Spades}{5-Clubs} og {10-Clubs} på turn, men Korfman ramte {k-Hearts} på river og vandt potten og sendte Anderson hjem på niendepladsen med $20.209.

Ray Abel var den næste der måtte forlade bordet, da hans A-Q kom op imod Bennets to syvere. Abel fik flere muligheder på floppet, men ingen af dem materialiserede sig og han måtte tage til takke med ottendepladsen på $26.546. Bennetts chips voksede til 1.180.000 på den hånd.

Rod Clarida var den næste der så ud til at blive blev slået ud, da han gik all-in før floppet med A-2, mod Korfmans par es. Clarida fik dog chancen for en straight på floppet, men et es på turnkortet var dårlige nyheder. {3-Spades} på river reddede dog Clarida, og han fordoblede til 300.000, Clarida gjorde mere end bare overleve – senere vandt han en pot hvor alle var med, med tre syvere, hvilket gav ham 550.000. Han fortsatte med at forøge, og senere var han tæt på at nå op til Bennett da han sad med 1.005.000 imod Bennets 1.100.000.

Jack "The Staten Island Snake" Deutsch kunne godt have brugt lidt mere held. Deutsch gik ud som nummer syv, da hans K-9 ikke kunne finde nogen hjælp på bordet, imod Smiths A-9. Deutsch fik $35.965.

Catanzaro reddede sig fra at blive short-stacked gennem et par sejre, Leon Lewis' dag var derimod ved at være ovre. Efter at have tabt en pot til Korfman, gik Lewis all-in med {k-Clubs}{j-Clubs} mod Bennets {a-Clubs}{6-Clubs}. Et flop på {a-Spades}{6-Hearts}{q-Spades} gav Bennett et par, og Lewis chancen for at ramme royal straight, men {3-Diamonds} på turn og {5-Hearts} på river hjalp ham ikke, og han blev sendt ud på sjettepladsen og med $47.953. Catanzaros momentum holdt ikke, og han var den næste der forlod bordet, da hans Q-10 ikke kunne finde hjælp mod Korfmans A-K. Han gik ud på femtepladsen med $65.080.

Efter at have slået Catanzaro ud fordoblede Korfman mod Ed Smith og fik chiplead foran Bennett, med 1.800.000. Smith kom dog tilbage på den næste hånd, hvor han fordoblede mod Korfman. Derefter gik Smith all-in på {j-Clubs}{10-Diamonds}fra small blind, Bennett kaldte med {a-Clubs}{k-Clubs}. Smith havde dermed brug for hjælp fra bordet, og floppet på {9-Spades}{q-Clubs}{3-Clubs} åbnede muligheden for en straight, mens Bennet havde muligheden for at ramme en flush. {a-Hearts} på turn gav Bennett et par, og {4-Clubs} på river gav ham en flush, hvilket sendte Smith ud. Han indkasserede $95.907 for fjerdepladsen.

Korfman undgik at blive slået ud da han gik all-in med K-10, imod Bennetts A-8. Bordet med {3-Clubs}{4-Spades}{5-Diamonds}{a-Clubs}, var til Bennetts fordel, indtil {2-Hearts} på river gjorde at de delte potten med den straight der lå på bordet. Det var skidt for Clarida, der på den næste hånd måtte sige farvel, da hans Q-J var oppe imod Bennets K-J, og bordet hjalp ham ikke. Tredjepladsen gav Clarida $142.147.

Dermed skulle det blive heads-up mellem Bennett og Korfman, men de to havde en aftale på forhånd, og spillede ikke turneringen til ende. Officielt gav det andenpladsen og $217.503 til Korfman, og Bennett mesterskabet. Bennett vandt officielt både bracelet, Corum-ur og førstepræmien på $348.423.

Slutstilling og udbetalinger (officielt):

1. Ernest Bennett $348.423

2. Tony Korfman $217.503

3. Rod Clarida $142.147

4. Ed Smith $95.907

5. Thomas Catanzaro $65.080

6. Leon Lewis $47.953

7. Jack Deutsch $35.965

8. Ray Abels $26.546

9. Charles Anderson $20.209

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories