WSOP overblik – 18. juni – Stucke vinder guld, Hellmuth og Longson nærmer sig

WSOP overblik – 18. juni – Stucke vinder guld, Hellmuth og Longson nærmer sig 0001

Dave Stucke tog titlen i mandagens event #27, en $1.500 No Limit Hold'em, det var en af fire events der blev spillet mandag. Phil Hellmuth, O'Neil Longson og Erik Seidel sikrede sig også plads i overskrifterne med deres bedrifter.

I event #27 kom Stucke til finalen med tredjeflest chips, efter Seth Weinger og David Woo, der blev henholdsvis tre og fem. Til sidst var Stucke og Young Cho heads-up, sidstnævnte var nok det mest prominente navn i finalen. Tidligere i år endte Cho som nummer tre i World Poker Tour Gold Strike event, hvilket gav ham $257.000, men indtjeningen ved den begivenhed kunne ikke stå mål med de $382.357 han vandt for denne andenplads. Stucke vandt dog endnu mere da hans par syv vandt over Cho's J-3, det gav ham $603.069.

Hellmuth kæmpede sig mod en finale i event #23, en $3.000 No Limit Hold'em, undervejs udvidede han sin egen WSOP rekord, så han nu har 60 placeringer i pengene. Da spillet sluttede skulle der dog frasorteres en spiller inden de ni finalister var fundet. Hellmuth var på det tidspunkt een af de to spillere med lavest chipbeholdning. Et stykke efter den førende Dustin Holmes, og de tre der nærmest delte andenpladsen, Beth Shak, Brett Richey og Perry Friedman. En finaleplads til Hellmuth ville gøre at han fik sin finaleplads nummer 39, hvilket ville bringe ham op på siden af T.J. Cloutier.

Erik Seidel har også prøvet at ramme præmiepengene i WSOP en del gange, for at være mere præcis så 46 gange. Efter en hektisk førstedag i event #30, en $2.500 No Limit Hold'em six-handed turnering, var alle de tilbageværende garanteret præmiepenge. Men Seidel var en af de nederste iblandt de 42 der overlevede massakren på førstedagen. Hoyt Corkins var i den anden ende af tabellen, lige foran Yakov Hirsch og Joe Tehan.

Der var også Razz på programmet da andendagen af event #29, en $1.500 buy-in razz. WSOPmesteren i Razz fra 2005 O'Neil Longson var hurtigt blandt de førende, og han var også førende før finalen med 385.000 i chips, over tre gange så mange som den nærmeste forfølger, Denny Axel. Men Nguyen, Katja Thater og Paul 'Eskimio" Clark var også med i denne finale. Longson rakte dermed ud efter sin fjerde WSOP titel.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories