Registrer dig på PokerTime og spil med i vores sidste $12,000 Team PokerNews World Series Freeroll

Registrer dig på PokerTime og spil med i vores sidste $12,000 Team PokerNews World Series Freeroll 0001

Der er ikke lang tid igen før 2007 World Series Main Event begynder i Las Vegas. Heldigvis tilbyder PokerTime en sidste fantastisk $12,000 Team PokerNews Freeroll for PokerNews spillere på mandag d. 18. juni kl. 15:00 EDT. PokerTime er et fantastisk online pokerrum, der tiltrækker tusindvis af spillere hver dag. Kombineret med fremragende bonusstrukturer, kampagner og freerolls giver PokerTime virkelig sine spillere noget for pengene.

En heldig PokerNews spiller kan vinde en $12.000 præmiepakke, der inkluderer en $10.000 adgangsbillet til 2007 WSOP Main Event samt ekstra $2000 i kontanter til rejse og ophold. Vinderen vil slutte sig til Team PokerNews, hvilket giver adgang til eksklusivt Team PokerNews merchandise og invitationer til Team PokerNews funktioner og events. Dette er en god præmie for en freeroll.

For at kvalificere sig til denne $12.000 Team PokerNews WSOP Freeroll på PokerTime skal du downloade PokerTime gennem PokerNews og registrere en ny konto. Du har derefter indtil søndag den 17. juni til at optjene 100 PokerTime Points for at kvalificere dig endeligt til denne $12,000 Team PokerNews WSOP Freeroll.

Eksisterende PokerTime-spillere der har registreret sig gennem PokerNews kan også spille med i denne glimrende freeroll så længe de har opfyldt alle krav inden søndag d. 17. juni. Dette er den sidste chance for at PokerNews-læsere til at vinde sig vej til 2007 World Series Main Event. Begynd din vej til Las Vegas i dag, og mød os i starten af juli.

Dagens tip: PokerTime har også en fantastisk 100% bonus på første indskud – op til $200. Registrer dig i dag for at benytte dig af dette gode tilbud

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories