WSOP overblik –19. juni – Thater og Pillai sikrer sig bracelets

WSOP overblik –19. juni – Thater og Pillai sikrer sig bracelets 0001

Katja Thater og Shankar Pillai var tirsdagens store vindere, den 19. dag i årets WSOP. Begge startede deres finaler lidt efter de førende, men alligevel kunne de sikre sig deres første bracelets. Thater gjorde det i event #29, en $1.500 Razz, og Pillai i event #28, en $3.000 No Limit Hold'em. I event #28 udlignede Phil Hellmuth også T.J. Cloutiers rekord for at nå flest WSOP finaleborde, de har nu begge været i imponerende 39 finaler ved WSOP.

Thater havde en stor opgave foran sig i kampen om Razz titlen, hun begyndte dagen et stykke efter den førende, mesteren i WSOP Razz fra 2005, O'Neil Longson. Thater havde også andre ting at bekymre sig om, med et finalebord med blandt andre Men Nguyen, Paul 'Eskimo' Clark og Mark Vos. Men Thater overlevede dem alle i en finale der var en række af store hænder, og mange skiftende føringer. Til sidst var Thater oppe imod Larry St. Jean, mens Longson kom ind som nummer 3, og Clark som nummer 4. Thater fik $132.653 for hendes første WSOP sejr.

En noget større præmie, $527.829, gik til Pillai i en usædvanlig $3.000 No Limit finale. Usædvanlig fordi den startede med ti spillere, i stedet for ni. Det gjorde man for at sikre at Hellmuth blev en del af den tv-transmiterede finale. Det krævede altså en eliminering før Hellmuth kunne udligne Cloutiers rekord. Det skete da han overlevede Luke Vrabel, og han var dermed en del af den officielle finale. Hellmuth fik samlet lidt chips, men han kom aldrig rigtigt i gang, og sluttede som nummer seks, da han blev slået ud af den senere treer Jason Song. Kampen om sejren stod til sidst mellem Pillai og Beth Shak, sidstnævnte havde dobbelt så mange chips som Pillai da de gik ind i finalen, men det blev alligevel Pillai der vandt, og Beth Shak måtte nøjes med de $328.683 der var til andenpladsen.

Der var også en lidt bekymrende historie der oprullede sig tirsdag i event #30, en $2.500 No Limit Hold'em six-handed. For anden gang i dette års WSOP dukkede Vinny Vinh ikke op på andendagen, og han blev folded ud, som nummer 22. Hoyt Corkins fortsatte sit gode spil, han startede andendagen i spidsen, og der lå han også da den var omme. Corkins og Alan Sass skiftede føring igennem det meste af dagen, men da Hoyt Corkins stod for dagens to sidste knock-outs var det ham der kunne gå til finalen som den førende.

Store heads-up turneringer kan skabe logistiske mareridt, og event #31, en $5.000 Heads Up No Limit Hold'em var forsinket i over to timer, da man blev nødt til at skrotte den første lodtrækning, og lave en ny. Men alligevel kom turneringen igennem de tre planlagte runder på førstedagen, med 64 spillere klar til andendagen, alle spillere der var sikret præmiepenge. Alle spillere starter med samme antal chips, og andendagens skema var ikke fastlagt efter førstedagen. Der var stadig mange stjerner med i løjerne, deriblandt Chad Brown, Roland de Wolfe, Tony G, Phil Gordon, Layne Flack, Carl Olson, Gavin Griffin, Jennifer Tilly, Eric Lynch, Toto Leonidas, Scotty Nguyen, Kirk Morrison, Joe Sebok, Thomas Wahlroos og Paul Wasicka.

Senere på dagen startede event #32, en $2.000 Seven Card Stud. Næsten halvdelen af feltet var stadig med efter førstedagen, med Daniel Negreanu som en af de forreste, allerforrest var Gary Priegen. Nick Frangos og Jeffrey Lisandro var også i top ti efter førstedagen.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories