888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

WSOP overblik – 23. juni – Young og Guth vinder titler, H.O.R.S.E. mesterskabet undervejs

WSOP overblik – 23. juni – Young og Guth vinder titler, H.O.R.S.E. mesterskabet undervejs 0001

Lørdagens begivenheder gav to braceletvindere, en efter en meget agrresiv spillet event, og en efter en langvarig udholdenhedstest. Ryan Young og John Guth var de to sejrsherrer. Mens mange håbefulde samlede sig på Rio for endnu en stor $1.500 no-limit event, og eliten der begyndte at forberede sig på $50.000 H.O.R.S.E. der startede søndag.

Ryan Young vandt ved et skrapt finalebord ved event #35, en $1.500 No Limit Hold'em. Young kom til finalebordet med en betydelig føring, men en af nettets bedste spillere, Dustin Dirksen havde en solid andenplads at arbejde med, ved et bord der også inkluderede Nam Le, John Esposito og andre. Young holdt føringen langt hen i finalen, men mod slutningen var det pludselig Dirksen der var i føresædet. Men Young kæmpede sig tilbage og vandt $615.955.

John "Sir Scoopalt" Guth måtte også kæmpe hårdt, og i mange timer. Event #36, en Omaha Hi/Lo split var en lang og hård krig de sidste to dage, med 13 timers spil på andendagen, og en finale der fulgte samme tempo. Det hele kulminerede med en tre timers lang finale mellem Guth og Robert Stevanovski. Guth fik fuldt hus på turneringens sidste hånd (en hånd hvor lo ikke kom i spil), og Stevanovski var færdig, og kunne se Guth hæve $363.216.

Event #37, en $2.000 Pot Limit Hold'em, spillede sig ned fra 45 til finalebordet, med flere store navne som ofre. T.J. Cloutier nåede akkurat ikke finalen, hvilket ville have givet ham rekorden for flests nåede finaleborde tilbage. Cloutiers 11. plads gør at han stadig deler førstepladsen i denne katagori med Phil Hellmuth. Yuval Bronshtein førte før finalen med 516.000 i chips, Greg Hopkins havde andenpladsen med 454.000.

Event #38, en $1.500 No Limit Hold'em, var med mange deltagere. Der var 2.780 deltagere, men på trods af det var de 270 spillere der skulle have præmiepenge alligevel fundet da dagen var omme. Efter førstedagen var det Michael Banducci der førte feltet an med 184.600 i chips, og med Marcel Luske og Thomas Schreiber som andre prominente navne i top ti.

Søndagens store samlingspunkt var event #39, en $50.000 H.O.R.S.E. uden sammenligning det største buy-in ved WSOP. Denne event tiltrækker et par hundrede af de bedste spillere i verden, og de søger at vinde den titel som Chip Reese tog sidste år. WSOP har sågar lavet et specielt bracelet til vinderen af denne event, hvilket gør den til en af tre events der skiller sig ud på den måde, sammen med kvindernes event og Main Event. Updates kan naturligvis følges her på PokerNews.

Hvad mener du?