Danskerne ved Main Event

Danskerne ved Main Event 0001

Som altid er det lidt uoverskueligt at holde styr på deltagerne ved WSOP Main Event, mange kvalificerer sig i sidste sekund via satellitter, mens andre tager til Las Vegas og selv betaler adgangen. Men vi har alligevel fundet et par bemærkelsesværdige danske præstationer efter Dag 1A ved WSOP Main Event. En dag hvor der startede 1287, men kun var 445 spillere der overlevede. Blandt de prominente navne der måtte sige farvel allerede på førstedagen var to af spillet største legender, Doyle Brunson og Johnny Chan.

Flere danske spillere overlevede de to legender. Blandt andre Peter Willers Jepsen, der var en del af Poker Team Danmark, og igennem længere tid har han lavet flotte resultater på den internationale scene med et par EPTtitler under bæltet. Nu prøver han at gøre sig gældende på den største scene af dem alle, og han ligger godt til med sine 59.600 i chips. Det bliver spændende at se hvad han kan gøre når han skal i aktion igen.

En anden spiller der har gjort det godt er Henrik Bodholdt, der måske er bedst kendt for sine backgammonevner, men ved Main Event har han vist at han også kan gøre sig gældende i poker. Han ligger også omkring gennemsnittet, der er cirka 57.000, Henrik har 52.500. Han var all-in en enkelt gang i løbet af aftenen, og blev reddet af en sekser på river, der gav ham en straight. Udover pokeroplevelsen kan Henrik Bodholdt også tage en Tobey Maguire autograf med sig hjem. Men det kan være der går mange dage før han skal hjem, han er i allerhøjeste grad stadig levende i Main Event.

Lidt mere presset er Mikkel Askjær-Friis, der kun har 26.000 i chips. Dermed skal han ud og gøre sig gældende når han skal i aktion igen, og se om han kan få vent billedet lidt.

Vi vil naturligvis holde øje med hvordan det går andre danskere i Main Event, og holde jer læsere opdaterede med det. Imens kan du også følge Main Event live, via vores opdateringer på livesiden.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories