WSOP baggrund – pokerforfatterne afliver myte

WSOP baggrund – pokerforfatterne afliver myte 0001

Det er en almen kendt kritik af pokerforfattere, at de snakker en masse, men når det kommer til stykket, så kan de ikke klare sig i den disciplin de forsøger at beskrive. Men ved dette års WSOP har flere forfattere faktisk klaret sig ganske godt. Du vil sikkert ikke sidde ved bord med dem, men det er rart nok at vide at mange af teoretikerne også kan i praksis.

Den mest bemærkelsesværdige var måske Michael Craig, der er kommet i pengene tre gange i år, deriblandt to finalebordsplaceringer. Michael Craig havde ikke planlagt at han skulle skrive om poker. Men et tideligt karrierestop gjorde at han befandt sig i Las Vegas, og der hørte om de store cash games på Bellagie. Craig skrev derefter "The Professor, the Banker, and the Suicide King". Den spændende fortælling om Andy Beal, en revisor fra Dallas, og hans oplevelser ved de rigtigt dyre pokerborde. Craig giver en stor del af æren for hans succes i år, hans arbejde med sit seneste projekt, bogen "The Full Tilt Poker Strategy Guide: Tournament edition." Michael Craig har arbejdet side og side med nogle af de bedste turneringsspillere i verden, og dokumenteret hemmelighederne bag deres succes. Hvis Michael Craig havde hemmeligholdt sine egne kvaliteter som spiller, så kom de ud af skabet ved dette års WSOP.

Matthew Hilgers seneste bog er "The Poker Mindset: Essential Attitudes for Poker Success", Men Hilger har demonstreret at han ikke kun har attitude at byde på i forhold til WSOP. Hilger har otte WSOP pengepræmier siden 2004, deriblandt Main Event placeringer i både 2004 og 2005. Matthew Hilger overlevede også dag et i år, og er klar til dag to ved Main Event.

David Sklansky er ikke ligefrem nogen debutant ved WSOP, i 1982 vandt han to braclets, og et enkelt året efter. Mens forfatteren af pokerklassikere som "The Theory of Poker" og "Tournament Poker for Advanced Players" allerede er ude af årets Main Event, så kommer han alligevel ud af WSOP 2007 med tre pengeplaceringer, deriblandt et enkelt finalebord.

Lou Krieger skrev den populære "Poker for Dummies", og har bevist at han ikke er en af dem, da han efter førstedagen af WSOP Main Event havde over gennemsnittet i chips. Krieger, der også har skrevet "Hold'em Excellence: From Beginner to Winner", spiller normalt mere cash spil end turneringer. Men selvom uforudsigeligheden er større, så kunne han ikke lade være med at spille med ved Main Event i år.

Playing against our industry's writers represents a double danger: not only are they a threat to take your chips, but they'll probably write about it too.

At spille mod industriens forfattere er en dobbelt risiko, ikke nok med de tager dine chips, de skriver sikkert også om det!.

Du kan følge forfatterne, og alle andre spillere ved Main Event via vores livedækning.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories