PokerNews Cup Australia – Mere end $30.000 i freerolls i denne uge!

PokerNews Cup Australia – Mere end $30.000 i freerolls i denne uge! 0001

Indtil nu er der uddelt mere end 30 PokerNews Cup Australia pakker. Og der er stadig masser af freerolls at tage fat på. Læs mere om netop dine chancer for at vinde en tur til Australien – helt gratis!

Mere end 30 heldige spillere har allerede scoret en PokerNews Cup Australia præmiepakke til en værdi af hele $5000. Pakken består af entre (buy-in) til PokerNews Cup Australia Main Event (værdi AUD$3000.) 6 overnatninger på the Crown Promenade Hotel samt $1500 kontant til rejse og andre udgifter. Disse spillere er nu optaget i Team PokerNews og modtager også lækkert merchandise, og deltager i Team PokerNews arrangementer, events og fester.

Lyder det godt? Vi har syv $5000 PokerNews Cup Australia Freerolls på vej til dig. Benyt dig af vores unikke tilmeldingstilbud, så du er helt sikker på at kvalificere dig til disse freerolls.

Fredag d. 27. juli kl. 21:00 EDT – Full Tilt Poker

Selvom tilmeldingen til denne Full Tilt Poker er lukket, kan spillere stadig nå at kvalificere sig til den næste $5000 PokerNews Cup Australia Freeroll der skydes af fredag d. 10. august kl. 21:00 EDT. Deltagere skal downloade Full Tilt Poker gennem PokerNews, åbne en ny konto og optjene mindst 300 Full Tilt Poker Points senest søndag d. 5. august for automatisk at få adgang til denne freeroll.

Søndag d. 29. juli kl. 08:00 EDT – Pacific Poker

Og igen – spillere der ikke nåede at kvalificere sig til denne freeroll på Pacific Poker kan stadig nå at kvalificere sig til den næste $5000 PokerNews Cup Australia Freeroll der spilles søndag d. 12. august kl. 08:00 EDT. Efter at have downloaded Pacific Poker gennem PokerNews og åbnet en ny konto skal deltagere indbetale deposit og derefter optjene 100 Pacific Poker Points senest onsdag d. 8. august.

Søndag d. 29. juli kl. 16:00 EDT – Duplicate Poker

At få adgang til denne flotte freeroll på Duplicate Poker må siges at være nemt. Du downloader simpelthen bare Duplicate Poker gennem PokerNews, åbner en ny konto og indbetaler deposit. Herefter har man automatisk adgang til at deltage i denne freeroll. Deltagere skal sikre sig at have opfyldt alle adgangskrav mindst 24 timer før turneringsstart.

Onsdag d. 1. august kl. 15:00 EDT – TonyGPoker

Efter at have downloaded TonyGPoker gennem PokerNews, åbnet en ny konto og indbetalt deposit skal deltagere optjene 200 TonyGPoker Points der bruges som buy-in i turneringen. Spillere har frist indtil tirsdag d. 31. juli til at opfylde alle adgangskrav.

Torsdag d. 2. august kl. 16:00 EDT – Gnuf Poker

Download Gnuf Poker gennem PokerNews og åbn en ny konto. Deltagere skal derefter indbetale et deposit og optjene 100 Gnuf Poker Points før onsdag d. 1. august. Spillere der har kvalificeret sig skal derefter registrere sig til freerollen. Registreringen åbner 24 timer før turneringsstart.

Fredag d. 3. august kl. 14:00 EDT – EuroPoker

Brug PokerNews linket til at downloade EuroPoker, åbn en ny konto og indbetal et deposit. Spillere skal herefter optjene 200 EuroPoker Points før onsdag d. 1. august. Deltagere der har kvalificeret sig før denne dato vil modtage en ticket som skal bruges til registrering til turneringen. Registreringen åbner 24 timer før turneringsstart.

Søndag d. 5. august kl. 16:00 EDT – PokerStars

For at deltage skal spillere downloade PokerStars gennem PokerNews og åbne en ny konto. Efter at have indbetalt et deposit skal deltagere optjene mindst 250 Frequent Player Points før tirsdag d. 31. juli for at kvalificere sig.

Onsdag d. 8. august kl. 16:00 EDT – PartyPoker

Når man, gennem PokerNews linket, har downloaded PartyPoker skal spillere åbne en ny konto og indbetale deposit. Herefter skal deltagere spille mindst 100 raked hands før fredag d. 3. august. Når alle deltagerkrav er opfyldte kan man registrere sig til turneringen, når den kommer frem i turneringslobbyen.

På vores PokerNews Cup Australia freerolls-side finder du alle oplysninger om disse og kommende PokerNews Cup Australia Freerolls. Check op på det i dag!

Og på toppen af disse glimrende freerolls tilbyder PokerNews værdifulde tilmeldingstilbud, der inkluderer First Deposit bonus for hvert af disse online pokerrooms. Benyt dig af tilbuddene i dag, og hvem ved? Måske ses vi ved 2007 PokerNews Cup Australia.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories