PokerNews Cup Australia $5000 Freerolls. De bliver bare ved med at komme!

PokerNews Cup Australia $5000 Freerolls. De bliver bare ved med at komme! 0001

2007 PokerNews Cup Australia finder sted i oktober. PokerNews vil i samarbejde med nogle af de allerbedste online pokerrooms give deltagerne mere end 70 chancer for at være med. Turneringerne fortsætter i denne uge med 10 gevinststærke $5000 PokerNews Cup Freerolls lige til at deltage i eller kvalificere sig til. Download pokerrummene gennem PokerNews, åbn en konto og gør dig klar til at deltage i alle disse kommende turneringer.

Fredag d. 6. juli kl. 21:00 EDT på Full Tilt Poker

Download Full Tilt Poker, åbn en ny konto og indbetal et deposit. For at deltage i turneringen brug password: pnewscup Du er herefter klar til at deltage i turneringen.

Lørdag d. 7. juli kl. 14:00 EDT på Everest Poker

Everest Poker giver sine spillere denne superbe freeroll. Deltagere skal downloade Everest Poker gennem PokerNews, åbne en ny konto og indbetale et deposit. Bonuskoden pnewscup2 giver herefter automatisk adgang til turneringen.

Lørdag d. 7. juli kl.16:00 EDT på PokerStars

Desværre er det for sent at kvalificere sig til denne freeroll. Men fortvivl ikke! PokerStars afholder endnu en 5000$ PokerNews Cup Freeroll onsdag d.18. juli kl. 18:00 EDT. Spillere skal downloade PokerStars gennem PokerNews, åbne en ny konto og indbetale et deposit. Deltagerne skal herefter optjene 250 Frequent Player Points for at kvalificere sig. Spillere der har opfyldt alle deltagerkrav skal registrere sig til turneringen når den kommer frem i lobbyen.

Lørdag d. 7. juli kl. 17:00 EDT på Gnuf Poker

Man er for sent ude til at kvalificere sig til denne freeroll, men har du optjent 100 Gnuf Poker Points før fredag d. 6. juli, ja så kan du spille. Registreringen åbner 23 timer før turneringen starter.

Søndag d. 8. juli kl. 08:00 EDT på Pacific Poker

Dette er næsten for nemt! Du downloader simpelthen Pacific Poker gennem PokerNews linket, åbner en ny konto og registrerer dig til turneringen. Der er intet krav til deposit eller optjening af points. Derfor er denne freeroll en der virkelig giver value.

Tirsdag d. 10. juli kl. 16:00 EDT på PartyPoker

Her er der intet krav til indbetaling af deposit eller optjening af points for nye spillere. Download PartyPoker gennem PokerNews, åbn en ny konto og log ind på turneringen med password: pnewscup og gå efter gevinsterne.

Onsdag d. 11. juli kl. 15:00 EDT på TonyGPoker

Efter at have downloaded TonyGPoker gennem PokerNews linket, åbner du en ny konto og optjener 200 TonyGPoker Points før tirsdag d. 10. juli. Pointene bruges herefter som buy-in i turneringen. Alle kvalifikationskrav skal være opfyldte før d. 10. juli.

Torsdag d. 12. juli kl. 15:00 EDT på Titan Poker

Når du har downloaded Titan Poker gennem PokerNews, åbner du en ny konto og indbetaler et deposit. Deltagere skal optjene et enkelt Titan Poker Point det skal bruges som buy-in i denne freeroll. Spillerne har frist ind til onsdag d. 11. juli til at opfylde alle adgangsbetingelser.

Fredag d. 13. juli kl. 21:00 EDT på Full Tilt Poker

Du skal downloade Full Tilt Poker gennem PokerNews, åbne en ny konto og optjene 300 Full Tilt Poker Points før søndag d. 8. juli for automatisk at få adgang til denne turnering. Kniber det med at optjene points? Full Tilt Poker er vært ved endnu en $5000 PokerNews Cup Australia Freeroll fredag d. 27. juli kl 21:00 EDT. Deltagere skal optjene 300 Full Tilt Poker Points mellem d. 9. og 22. juli oven i de andre adgangskrav for automatisk at kvalificere sig til at deltage. Hvad venter du på? Registrer dig og begynd at optjene de points i dag!

Lørdag d. 14. juli kl. 16:00 EDT på Paradise Poker

Indtil d. 14. juli kan du downloade Paradise Poker gennem PokerNews, åbne en ny konto og spille mindst 125 raked hands for at deltage i denne turnering. Når du har kvalificeret dig, bruger du password: pncup for at registrere dig til turneringen.

For at få overblik over disse og alle vore kommende $5000 PokerNews Cup Freerolls, klik dig ind på vores PokerNews Cup Freeroll side. Her kan du også finde ud af mere om vores PokerNews Cup Satellit turneringer. Vær nu helt sikker på at du er kampklar til at deltage i disse saftige $5000 PokerNews Cup Australia freerolls.

Husk også at registrere dig på hvert enkelt online pokerrum gennem PokerNews linket. På den måde kan du være helt sikker på, at du kan deltage i disse værdifulde freerolls samtidig med at du får del i PokerNews fantastiske bonustilbud. Så registrer dig og kom i gang med at spille. Hvem ved? Måske ses vi i Melbourne til 2007 PokerNews Cup Australia.

Held og lykke ved bordene.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories