Sextons hjørne - 1 - Taxaen er parkeret

Sextons hjørne - 1 - Taxaen er parkeret 0001

Dette er min første artikel for PokerNews.Com, så jeg vil gerne starte med at præsentere mig selv for læserne. Mit navn er Tom Sexton, og de fleste folk inden for poker har hørt om min bror Mike Sexton. Tro mig når jeg siger, Mike er den bedste bror i verden, og er nok en af de personer, der er ansvarlig for det poker boom, vi har oplevet de seneste år. Jeg er så stolt af Mike, og alle hans bedrifter og bidrag til udbredelsen af poker. Når du snakker om klasse i pokerverdenen, har Mike sat standarden som pokerambassadør utroligt højt.

Jeg har mange historier jeg vil dele med jer i min klumme, som du vil kunne lide, inklusiv den dag min bror ringede til mig og sagde "Parkér taxaen!" For ca. fire år siden kørte jeg taxa i Las Vegas, og havde lige sat en kunde af ved lufthavnen. Da jeg var på vej ud fra lufthavnen, ringede min mobiltelefon og Mike sagde, "Hvor er du lige nu?" jeg forklarede jeg befandt mig i min taxa og var på vagt, og lige havde sat en passager af ved lufthavnen... så sagde Mike... "Jeg kan ikke fatte det – Party Poker har lige sendt mig de første 15 millioner dollars... så Tom, PARKER DEN TAXA, du skal aldrig køre den taxa igen!"

Tro mig, når man kører taxa, kan man kun drømme om et sådan opkald, men det sker jo aldrig. Det gjorde det for mig, og jeg husker at jeg næsten fik en fartbøde da jeg kørte til basen! At køre taxa giver dig en stor dosis af virkelighed, hvor du vil opleve det bedste og værste i folk. Det er et rimeligt farligt job, men af og til, sker der ting der er så sjove, at de går uden for kategori!

For omkring 12 år siden, kørte jeg taxa i Lake Tahoe, og fik en sød bedstemor som passager, som var ca. 75 år gammel, ved Hyatt Hotel i North Lake Tahoe, der skulle til Reno lufthavn for at nå det sidste fly til Chicago. Der var snestorm, og turen var rimelig farlig over Mt. Rose, hvor din taxa glider frem og tilbage, mens du kører over dette store bjerg. De fleste ville bede dig om at sætte farten ned, da de gerne vil ankomme til deres mål i et stykke. Men ikke denne søde bedstemor... i stedet sagde hun, "Kan du træde speederen i bund og køre hurtigere? Jeg må ikke misse det sene fly til Chicago, da mine børnebørn har en fire timer lang tur for at hente mig, og jeg har ingen måde at få fat i dem på."

Jeg forsikrede hende vi ville nå det, og det så godt ud da vi kørte hen til lufthavns indgangen, og kørte mod American Airlines. Omkring 500 yards væk skete det utrolige, jeg kunne ikke tro det... Jeg fik en punktering! Hun stod ud af taxaen med mig og sagde, "Åh nej, sig ikke vi har fået en punktering – Jeg kommer for sent til mit fly." Jeg tilbød at skifte dækket hurtigt, og det var der hun sagde, "Hør her, jeg vejer kun 92 lbs. og har kun denne ene lille taske." Hun trak en halvtreds-dollar seddel frem, bukkede den to gange, og sagde "Jeg vil give dig halvtreds-dollars i drikkepenge hvis du giver mig en ridetur på ryggen lige nu til American Airlines!"

Jeg sagde, "Er du seriøs?"

Og hun sagde "Ja, og vi skal afsted nu!!"

Halvtreds dollars i drikkepenge er ikke noget man ser tit som taxachauffør, so jeg sagde, "Hop op." Hvis du kan forestille dig en bedstemor på ryggen af en taxachauffør der prøver at nå et fly, imens chaufførens tunge hænger ud, ikke i den form han plejede at være, imens folk kørte forbi med deres hoveder vendt og ikke kunne tro deres egne øjne. Det var et syn for guder, og et af de klassiske komiske øjeblikke i min karriere som taxachauffør. Hun var så glad for at hun nåede det, at hun gav mig et stort knus, og havde en historie at fortælle sine børnebørn om hvordan hun nåede flyet til Chicago!

Men Mike, jeg vil altid være taknemmelig for dit telefonopkald om at parkere taxaen. Du er den bedste!

Taxaen er parkeret,

Tom Sexton

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories