WSOP 2018

Tuff Fish udfordrer Californiens statslotteri

Tuff Fish udfordrer Californiens statslotteri 0001

Det er sjældent at se Anthony Sandstrom, alias Tuff Fish, vinde noget som helst. Gennem årene er Sandstrom blevet mønstereksemplet for brutale poker suckouts, som han stiller til offentligt skue i sine selv-udslettende, sjove YouTube videoer. Når man er bekendt med mandens historie, er det svært at forestille sig at han nogensinde vil floppe en heldig river i sin seneste kamp for at gennemtrumfe et referendum, der har til formål at etablere statsdrevet online poker i Californien.

Den 27. juli blev Anthony Sandstrom tildelt rettigheden til at foretage en stemmeindsamling, med sigte mod at etablere et statsdrevet online poker agentur i Californien. Sandstrom skal indsamle 430.000 navne på fire måneder for at initiativet kan godkendes som grundlag for en officiel afstemning i hele staten. Indsamlingen af navne er ikke den eneste udfordring, Sandstrom står overfor. Californiske kortrum er ikke specielt begejstrede for at give spillere et stærkere lovmæssigt grundlag for at spille poker hjemmefra. Og samtidig er en række af folkene bag Californiens nuværende statslige spillemyndighed, det Californiske Lotteri, ikke videre entusiastiske for udsigten til en eventuel konkurrent til at skumme fløden fra de statsligt sponsorerede spille-dollars.

Dette er ikke den første gang Sandstrom har forsøgt at bane vejen for lovlig, reguleret, statsdrevet online poker i Californien: Sandstrom trak et lignende initiativ tilbage i april 2007. Sandstroms seneste planer har allerede tiltrukket sig opmærksomhed fra myndighederne – på både godt og ondt. En avis skulle efter sigende have kontaktet talsmanden for California Federation of Teachers, Fred Glass, som nedkaldte en forbandelse på Sandstroms initiativ. Organisationen som Glass repræsenterer, modtager da også en pæn slat penge fra Californiens nuværende statslotteri.

Vil Sandstrom folde igen før riveren? Trækker han kort forgæves? Eller vil han endelig score den regulerede online poker pulje? Vi må vente og måske se resultatet på YouTube…

Dagens tip: Kvalificer dig til PokerNews Cup Australia via Duplicate Poker i dag.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories