WSOP 2018

WSOP opdatering – Event #49 - Billivara vinder kæmpeturnering

WSOP opdatering – Event #49 - Billivara vinder kæmpeturnering 0001

I USA er Mandag en dejlig dag for sportsfanatikere, fordi NFL har deres Monday Night football, et koncept vi så småt har fået introduceret herhjemme også, og selvom NFLsæsonen ikke er startet endnu så var der ni pokerspillere der så frem til Mandag aften, hvor de skulle spille finale i event #49, en $1.500 No Limit Hold'em turnering. Noget der for de ni sikkert svarede til at spille med i Super Bowl.

Det største antal spillere i en WSOP turnering til dato (udover Main Event) startede denne turnering, og blev reduceret til ni finaledeltagere. Mediernes fokus var på Greg 'FBT' Mueller. Selvom han kun havde fjerdeflest chips da finalen startede, var han alligevel favoritten til at vinde titlen.

Men Muellers modstandere var åbenbart ikke klar over at han var favoritten, og modstanderne viste ingen frygt overfor ham, de blev ved at gå hårdt til ham.

Derfor skete der meget omkring Mueller i starten, men der skete også mere end det, Lewis Titterton der havde få chips gik all-in, og kom op imod Leandro Pimentel. Titterton kunne ikke gøre noget ved Pimentels to par, og han fik niendepladsen og $45.162.

Derefter gik det galt for Mueller, der stiller op for Full Tilt. Efter at have modtaget mange hårde slag, det ene efter det andet, sluttede Muellers dag da hans tre firere tabte til Taylor Douglas' tre firere med en højere kicker. Mueller fik $55.914 for ottendepladsen.

Med Mueller ude af kampen, skiftedes resten af feltet til at bekæmpe hinanden. Ray Spencer var den første der gik ud post-Mueller. Spencer havde været vidne til at han mistede mange af sine chips i løbet af dagen, og han blev nærmest tvunget til at gå all-in med K-J. Men mod Douglas' A-J var der ikke meget at gøre. På floppet kom der et es, hvilket afgjorde sagen for Spence. Han vandt $79.270 for de tre dages spil.

Den næste spiller der måtte se sine WSOP drømme gå fløjten var Cort Kibler-Melby. Efter at have både tabt og vundet flere store pots i starten, gik Kibler-Melby all-in fra big blind. Uheldigvis rendte han ind i John Hunts par nu, og han måtte derfor tage til takke med sjettepladsen og $96.775.

Efter en meget stille finaledag forsøgte Duane Felix at træde i karakter da han gik all-in med A-2. Han kom op imod Hunt der havde A-9, Hunt vandt puljen på en flush med esset som højeste, og Felix kunne modtage $131.184 for femtepladsen.

Mens mange spillere har supportere der følger dem, men meget få kunne matche den opbakning som Leandro Pimentel havde på andendagen. Uheldigvis for Pimentel blev finalen spillet i 'Bluff tent', så der var ikke plads til hans supportere. Selvom han ydede en fin indsats så blev Pimentel slået ud da han rendte ind i Chandrasekhars par es med dame som kicker. Han fik $189.249 med sig hjem.

Med tre spillere igen, var den næste der blev slået ud John Hunt. Efter at have tabt den forrige hånd til et par knægte, rendte Hunts K-4 ind i Billavaras Q-J. Floppet kom J-10-9 og med en otter på turnkortet ramte Billavara straighten, hvilket eliminerede Hunt. Han tjente $292.476 for tredjepladsen.

Selvom han var chipleader det meste af dagen, så kunne Taylor Douglas ikke stille noget op mod Billavara. Selvom han var bagud fra starten af heads-up så spillede Billavara aggressivt, og fik hurtigt overtaget. På den sidste hånd var Billavaras A-7 god nok til at slå Douglas' Q-9, da Billavara ramte esset på turnkortet. Douglas fik $467.101 for andenpladsen, mens Billivara fik $722.914 og et WSOP bracelet for førstepladsen.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories