Danskere på dag 1d ved Main Event – det tunge skyts sendt afsted

Danskere på dag 1d ved Main Event – det tunge skyts sendt afsted 0001

På dag 1d ved Main Event var tre af de helt store danske spillere i aktion, Christian Grundtvig, Theo Jørgensen og stjernen over dem alle Gustav Hansen. Det var en blandet præstation af de tre, Grundtvig og Hansen er videre til dag 2. Mens en halvsyg Theo Jørgensen hurtigt måtte pakke sammen.

Det var to konger der afgjorde Theo Jørgensens skæbne. Theo fik de to konger, og det så umiddelbart godt ud efter et flop med 3-5-5. Theo og en anden spiller får også set et turn, som er en otter, og de ender med at være all-in. Theo viser sine konger, men han er oppe imod 5-7. Der er ingen hjælp til Theo på river, og han måtte sige farvel under en time inde i WSOP 2007 Main Event.

Gus Hansen har ikke været så meget ved WSOP i år, han har spillet få turneringer, meget færre end de fleste af de andre verdensstjerner. Efter sigende er det de til tider kaotiske tilstande omkring WSOP, og den tryggende varme der gør at Gus sommetider vælger at spille hjemme foran computeren i stedet. Men Main Event vil han ikke gå glip af, og efter førstedagen har han 100.100 i chips, og ligger godt til.

Det tredje store danske navn der var i aktion på dag 1d Christian Grundtvig havde også en godkendt dag, han har 66.200 chips med videre til andendagen, og har dermed noget at arbejde med.

En dansker overskyggede dog de andre, den forholdsvis ukendte Jesper Højgaard fik samlet 112.500 til sig, og efter fire førstedage er han den dansker der har klaret sig fjerdebedst, og han ligger som nummer 171. Martin Vallo, der normalt gør sig bedst i 7-card stud har 69.500 og går også videre til andendagen.

Også Brian Hansen, Stefan Hansen og Jacob Petersen er videre til andendagen, specielt sidstnævnte er presset med 12.600 i chips, mens de to andre har lige over 40.000. Spændende skal det blive at følge de tilbageværende danskere.

For live opdateringer på Main Event ved WSOP, kan du klikke ind på vores live blog.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories