7 danskere videre fra dag 1c af Main Event

7 danskere videre fra dag 1c af Main Event 0001

Der er stadig mange danskere med ved WSOP Main Event, og at så mange danskere kvalificerer sig til andendagen er en stor cadeau til dansk poker, der altså producerer en lang række dygtige spillere.

Et par af spillerne fra Team PokerNews klarede sig rigtigt godt, 20-årige Michael Lindstrøm fra Aalborg sidder med 28.400 i chips, det er hans første WSOP optræden, og han er i den grad bestået. Det samme er Allan Laursen fra Silkeborg, der sidder med 46.400. Han er lidt mere erfaren, og har tidligere blandt andet placeret sig som nummer fire ved DM.

Den bedste danske spiller ved dag 1c var Michael Qvist fra København, der sidder med 62.700 i chips. Han slog dermed den mest erfarne dansker der var i ilden på dag 1c, Mads Andersen, der allerede har gjort sig bemærket ved årets WSOP, han har 55.800. Han har tidligere vundet en EPTturnering, og regnes for at være en af de bedste danske spillere.

Andre danskere der overlevede dag 1c:

Lars Flindt Halkier fra Brønshøj – 23.300

Jeppe Nielsen fra København – 25.700

Helle Tworek fra Glostrup – 35.000

På dag 1d er de største danske kanoner i krig, Gus Hansen, Theo Jørgensen og Christian Grundtvig, og du kan følge dem fra klokken 21.00 mandag aften, og hele vejen igennem natten og til Tirsdag ved middagstid. Der er konstante opdateringer i vores live-sektion.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories