888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Dag 2 ved WSOP Main Event – Gus Hansen på vej mod titel?

Dag 2 ved WSOP Main Event – Gus Hansen på vej mod titel? 0001

Det er naturligvis stadig tidligt ved WSOP Main Event, efter fire "førstedage" har spillerne nu været igenne to "andendage" og der er nu omkring 800 spillere igen, og de samles fra i aften og spiller så frem mod finalen. Der er stadig en del danskere med, og helt på toppen af dem er Gus Hansen, der med en forrygende andendag har bragt sig helt frem i spidsen af førefeltet.

Han har slået utallige spillere ud i løbet af andendagen, og har også været tilfreds med sine kort. Han går nu ind til tredjedagen med mange chips, og selvtilliden i orden. På vores side kan du se et interview med Gus Hansen, som er lavet i en af pauserne på dag 2, du kan se interviewet på denne side. Gus Hansen har 622.300 i chips.

I det hele taget går vi en meget interessant tredjedag i møde, med flere danskere der stadig gør sig gældende. Lars Bønding sidder med 164.100, og flere danskere er over de magiske 100.000.

Også spillere fra Team PokerNews gør sig gældende, Jeppe Nielsen har 150.000 i chips, københavnerne har derfor gode muligheder for at ende i pengepræmierne. Mere presset er Michael Lindstrøm der har 28.400 med sig til tredjedagen.

På tredjedagen vil der være knap tyve danskere i spil, og du kan følge dem, og resten af turneringen live her på pokernews. Det er fra klokken 21.00 hver aften vi opdaterer her.

Relaterede spillere

Hvad mener du?