888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

WSOP baggrund – to kvinder tilbage ved Main Event

WSOP baggrund – to kvinder tilbage ved Main Event 0001

Mens feltet blev indkredset til 112 spillere på dag 4, blev to kvinder siddende ved bordene, Kelly Jo McGlothin og Maria Ho starter dag fem med henholdsvis 871.000 og 885.000 i chips.

Kelly Jo McGlothin kommer fra Palmdale, Californien, hvor hun arbejder i politiet. Hun vandt adgang til Main Event gennem en privat turnering. Hun spillede fast med en flok venner, og over en række turneringer afgjorde de hvem af dem der skulle repræsentere dem ved WSOP Main Event. Hele vejen igennem de turneringer var Kelly Jo i front, og det blev også hende der vandt det samlede regnskab. Hun har mange supportere med hjemmefra. Hun har spillet enkelte små turneringer tidligere, men det her er hendes første rigtigt store turnering.

Maria Ho startede med at spille poker tideligt, på nogle af de mange pokerrum der var omkring California Universitet i San Diego, hvor hun gik på college. Da hun blev færdig på college, begyndte hun at spille fuld tid. Hun spiller primært cash games, men har to gange været i pengene ved WSOP events (en i 2005 og en i år). Men uanset hvad, så er den pengepræmie hun får for Main Event den største hun har vundet i en turnering til dato.

Tidligere har kun en kvinde været med ved et WSOP Main Event finalebord. Tilbage i 1995, hvor Barbara Enright sluttede som nummer fem, hun er i år blevet inkluderet i pokers hall of fame. Mens der stadig skal spilles poker et par dage, før finalefeltet er fundet, så håber både Ho og McGlothin at slå den rekord.

Hvordan de to kvinder klarer sig videre, kan du følge live her.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories