888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

WSOP opdatering – Tinten Olivier fører efter dag 1A

WSOP opdatering – Tinten Olivier fører efter dag 1A 0001

1.287 spillere startede dag 1A ved World Series of Poker Main Event 2007, under de 3.000 som der egentlig var gjort plads til, men stadig mere end der har været med i alt ved en Main Event i alle årene før Chris Moneymaker vandt sin titel. Blandt dem der startede på dag 1A var tidligere mestre Amarillo Slim Preston, Bobby Baldwin, Huck Seed og 10. gange bracelet vinder ved WSOP Doyle Brunson og Johnny Chan, der også begge to har vundet Main Event to gange.

Af dem er det kun Seed og Baldwin der er tilbage, ligesom cirka 450 andre overlevere fra dag 1A, der tog næsten 16 timer. Spillet startede klokken 12.00, og klokken var næsten 04.00 før dagen var ovre, hvilket også gjorde dagen til en udholdenhedstest.

Matt Jansen fik den tvivlsomme ære at være den første der blev slået ud af Main Event 2007, og han kunne starte sin historie ligesom mange andre gode pokerhistorier: "Jeg sad med to esser", Jansen havde {a-Hearts}{a-Diamonds}, og var oppe imod George Dolorfans {k-Hearts}{q-Hearts}, og alle pengene kom ind efter et flop på {j-Hearts}{10-Hearts}{5-Hearts}. Da turn og river ikke gav Jansen den hjerter han havde brug for, var det ovre for ham, og hans sejrsdrømme blev hurtigt knust.

Jansen fik dog hurtigt selskab på listen over spillere der var slået ud, deriblandt nogle af sportens største stjerner. Udover Preston, Chan og Brunson var det farvel til Andy Black, Terrence Chan, Dewey Tomko og Marco Traniello. Blandt de overlevende var Julian Gardner, Barry Greenstein, Tobey Maguire, Billy Baxter og årets WSOP Player of the Year, Tom 'DonkeyBomber' Schneide. Franske Tinten Olivier sluttede dagen som chipleader, med over 270.500 i chips.

Denne turnering tiltrækker altid en række kendte spillere, og i år er ingen undtagelse. Tobey Maguire (Spider-man) vendte tilbage og Brad Garrett og Ray Romano (begge fra serien 'Everybody loves Raymond'). Garrets store øjeblik kom cirka halvejs igennem dagen, da Romano blev slået ud, det betød at Garret vandt deres $2.000 væddemål om hvem der ville holde længst. Garrett donerer de penge til Maximum Hope Foundation, der er en organisation der hjælper forældre med børn der er dødeligt syge. Romano blev slået ud kort efter midnat, da hans Q-Q ramte ind i et par esser.

Main Event har også ofte atleter med (og deres koner), i år var Janet Jones med, hun er gift med ishockeylegenden Wayne Gretzky. En aktiv ishockeyspiller, Maxime Talbot var også med, men ishockeyen forbliver nok førsteprioritet, efter at han til reportere udtalte "Jeg er elendig til poker", han blev da også slået ud. Han havde kvalificeret sig ved at vinde en turnering mod andre NHL-spillere.

Phil Hellmuth er sikker på at holde fast i rekorden for flest WSOP bracelets (11), i et års tid endnu, da både Chan og Brunson blev elimineret. Brunson var den første der blev slået ud, da han floppede to par med A-Q, på et flop med {a-Spades}{q-Diamonds}{6-Diamonds}, og hans modstander gik all-in med Q-Q, og dermed tre damer. Der kom ikke et es til Brunson, og pokerlegenden var ude. Johnny Chans {a-Spades}{k-Spades} blev heller ikke bedre mod modstanderens tre tiere, og han blev slået ud cirka halvejs igennem førstedagen.

Michael 'The Grinder' Mizrachi må også vente et år mere på sit første bracelet, og dermed indhente sin bror Robert. All-in før floppet med J-J, var Mizrachi i problmer da hans modstander viste 8-8, og floppet kom med K-8-6. Der kom ikke en knægt mere til Mizrachi, og han var ude.

Sidste år så man Joe Sebok ved Main Event med et bjørnekostume, med tilhørende ble. Det var på grund af et tabt væddemål til Gavin Smith. I år havde de to og Jeff Madsen væddet, og Madsen mødte derfor op til førstedagen klædt ud som nar. Madsen overlevede førstedagen, og nu bliver det spændende at se om han også skal være iført kostumet på andendagen.

Top ti efter den første af fire "førstedage" ser sådan ud:

Tinten Olivier — 270.500

John Dutchak — 209.600

Stephen Austin — 205.000

Michael Tureniec — 203.900

Aurelio Arcano — 166.000

Kitai Davidi — 164.700

Scott Yeates — 163.200

Dane Lomas — 161.800

Andrius Tapinas — 159.100

Alex Michaels — 155.500

Højt på listen er også prominente navne som Lars Bonding, Julian Gardner, Brock Parker, Conor Tate, Cory Carroll, Billy Baxter, Joe Beever og Barry Greenstein.

Du kan følge Main Event live her på PokerNews, hvis du klikker dig ind på vores live opdatering.

Hvad mener du?