888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

WSOP opdatering – nordmand i spidsen, fem danskere jager ham

WSOP opdatering – nordmand i spidsen, fem danskere jager ham 0001

337 spillere startede dag 4 af Main Event 2007, to tredjedele af dem var ude da dagen var ovre. 112 er tilbage når de på dag fem fortsætter jagten på titlen og de $8,5 millioner der er til vinderen. Blandt dem der blev slået ud på dag 4 var tre tidligere vindere, en rockstjerne og en enkelt superhelt, men ingen danskere.... De fem danske spillere klarede sig igennem dag 4, og de har allesammen så mange chips at de stadig kan gøre en forskel.

Blandt dem der stadig er i live er Gus Hansen, Lee Watkinson, vindere af braclets i år Bill Edler og Alex Kravchenko, Evad 'Rain' Khan, Jee 'Mr. Rain' Banghart, Humberto Brenes, Ed de Haas og Chad Brown. Udover Gus er der også stadig fire andre danskere med, Christian Togsverd, Mikkel Madsen, Stig Rasmussen og Philip Hilm. Dario Minieri, der startede dagen i front; han faldt lidt ned, men er stadig med. Flere af topspillerne fra Internettet var med da dag 4 startede, men nogle af dem måtte sige farvel og tak i løbet af dagen. Sorel 'Imper1um' Mizzi blev elimineret da Ed Betlow ramte to par. Mizzi forhøjede før floppet og blev kaldt af to spillere, og de fik et flop med {j-Spades}{7-Diamonds}{3-Clubs}. Mizzi forhøjede, Betlow forhøjede yderligere og Mizzi gik all-in. Betlow kaldte og vendte {a-Hearts}{7-Hearts}, men Mizzi var i front med {k-Diamonds}{j-Clubs}, men på turn kom {a-Clubs} der afgjorde hånden, og Mizzi var elimineret.

Five WSOP Main Event champions started the day, but only two finished with chips. Robert Varkonyi, Carlos Mortensen and Berry Johnston all went to the rail, leaving only Scotty Nguyen and Huck Seed with a shot at a second ME title. Johnston went to the rail just before play ended for the day, pushing his short stack in with bottom pair on a flop of . Jeff Tunkel called with for top pair, top kicker, and Johnston's did not improve. Johnston won the WSOP Main Event in 1986.

Varkonyi, der vandt turneringen i 2002, blev elimineret da hans {a-Clubs}{5-Clubs} ikke kunne gøre noget imod Mickey Seagles A-Q, da der på floppet kom {k-Diamonds}{j-Spades}{10-Hearts} og Seagle ramte en straight. Varkonyi kunne dele puljen, hvis der kom en Q på turn eller river. Det gjorde der ikke, og Varkonyi var ude. Carlos Mortensen, der vandt Main Event i 2001, og i år har vundet WPT Championship, og har dermed som den eneste vundet begge dele, gik ud da hans J-J blev slået af Bo 'Legato' Sehlstedts Q-Q.

Dagens startede også med tre spillere der ikke just er kendt for deres pokerevner – medproducent af 'Simpsons' Sam Simon, forsangeren for Godsmack Sully Erna og skuespilleren Tobey Maguire, der er bedst kendt for sin rolle som 'Spider-Man'. De overlevede dog ikke dagen, først var det Simon der røg ud, da Robert Starkeys {j-Diamonds}{10-Diamonds} ramte en tier på floppet, og Simon gik all-in med {k-Spades}{j-Hearts}.

Efter tre dages solidt spil, gik det også galt for Maguire, da han blev slået ud af Donnacha O-Dea, der havde A-A, og Maguire havde K-K. Efter et flop med {q-Hearts}{8-Clubs}{6-Spades}, efter floppet gik spillerne all-in, og Maguire fik ingen hjælp. Dermed var Sully Erna den eneste af de celebre spillere der var tilbage.

I en interessant hånd gik han all-in, og Andrew Barnes kaldte. Charis Anastasiou gik også all-in, og Barnes besluttede sig så for at smide Q-Q. Anastasious havde {a-Hearts}{k-Diamonds}, og Erna vendte {k-Spades}{q-Spades}. Da bordet kom med {4-Spades}{9-Spades}{4-Diamonds}{2-Hearts}7c} og Barnes ville have vundet potten, mens Erna blev slået ud.

Gus Hansen startede helt i front, men kort efter han blev flyttet til Lee Watkinsons bord mistede han en stor pot. Hansen forhøjede til 52.000 før floppet, og Watkinson kaldte ham fra big blind. Begge spillere checkede floppet med {4-Diamonds}{q-Spades}{5-Hearts}, på turn kom der {3-Clubs}. Watkinson forhøjede med 75.000 og Hansen kaldte. Da der kom {j-Clubs} på river, forhøjede Watkinson med 150.000. Hansen overvejde længe før han kaldte og Watkinsons {q-Hearts}{j-Hearts} vandt potten. Hansen var derefter nede på 900.000.

Få hænder senere kravlede Hansen tilbage da han fordoblede mod Tuan Lam. Lam forhøjede før floppet og gik all-in efter at Hansen re-raisede. Hansen kaldte med 10-10, og han havde kun to outs da Lam sad med Q-Q. Floppet kom med {k-Clubs}{10-Spades}{8-Hearts}, og Hansen var millimeter for at ryge ud, men fordoblede alligevel. Både Lam og Hansen er videre fra dag 4, Lam med næste 2 millioner, og Hansen med omkring 1,5 million.

Humberto ' The Shark' Brenes livede som sædvanlig op, da han blev placeret ved ESPNs tv-bord, og han slog Wolbert Bartlema ud på rigtig 'Shark'-maner. Brenes forhøjede før floppet, og Bartlema gik all-in. Brenes havde flest chips, og kaldte hurtigt. Så blev hænderne afsløret, Brenes med {j-Diamonds}{j-Spades} og Bartlema med {a-Hearts}{k-Diamonds}. Brenes rejste sig triumferende og henvendt til publikum spurgte han højlydt, "hvem har den bedste hånd?", et opstemt publikum svarede råbende: "HUMBERTO!". Bordet ændrede ikke på det, og Brenes var over millionen for første gang.

Hal Lubarsky har været en af de bedste historier ved dette års Main Event, han er blind og har alligevel spillet sig i pengene ved verdens største pokerturnering. Lubarskys gode turnering endte da han ikke kunne slå Scott Freeman. Herefter blev Lubarsky kaldt op på et podie og blev fortjent hyldet. Selvom han er blind har han overlevet 6.000 spillere i Main Event, og har vundet stor beundring også udenfor pokersamfundet.

Dag Martin Mikkelsen var i front efter dag 1b, og han bevægede sig tilbage på den placering med 3,74 millioner chips. Charis Anastasiou og Richard Harris er lige efter, top ti ser sådan her ud:

Dag Martin Mikkelsen — 3.740.000

Charis Anastasiou — 2.672.000

Richard Harris — 2.662.000

Avi Cohen — 2.392.000

Jeff Tunkel — 2.323.000

Alex Kravchenko — 2.274.000

Hevad Khan — 2.200.000

Ryan Elson — 2.137.000

Paul Spitzberg — 1.963.000

Sven Niklas Heinecker — 1.908.000

Andre spillere der ligger godt til blandt de 112 tilbageværende er Julian Gardner, Philip Yeh, Hansen, Jeff Banghart, Matt Keikoan, former champ Seed, Minieri, John Spadavecchia, Rep Porter, Cory Carroll og Kirk Morrison.

De fire danskere, udover Gus, ligger også godt til, med stacks omkring millionen.

Day Five action will narrow the field to 27. Visit PokerNews.com's 'Live Reporting' section, with play resuming at noon PDT today.

På dag fem spilles der ned til 27 spillere, og den starter 21.00 dansk tid. Du kan følge begivenhederne live her på siden.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories