WSOP baggrund – fokuseret felt

WSOP baggrund – fokuseret felt 0001

Endnu engang var det et meget fokuseret og stabilt felt der spillede en førstedag ved Main Event. Feltet var større end på dag 1a, der var 1.545 spiller til dag 1b, sammenlignet med dag 1a's 1.287. Og man regnede med at lørdagens førstedag ville bestå af flere weekendkrigere og færre professionelle. Men når alt kommer til alt, så var det endnu en dag ved WSOP 2007.

Endnu engang var der ikke spillere som ville have deres 15-minutters berømmelse, der var få teatralske opførsler, eller underlige påklædninger. Og ingen spillede som om det bracelet kunne vindes på en dag. Som programmerede; fokuserede spillerne på en dag ad gangen, og forsøgte at overleve til dag to.

Og det så ud til at en forudsigelse ikke holdt stik. Mange havde regnet med at de fleste pros ville spille på dag 1a og 1c, så de ville maksimere deres fridage. Men dag 1b havde en stor del af kendte navne; Dan Harrington, Howard Lederer, Annie Duke, John Juanda, David Williams, Sammy Farha, Jennifer Harman, Scotty Nguyen, Erik Seidel, og Kathy Liebert var blandt dem der stillede op på dag 1b.

Der var også celebre gæster på dag 1b, komikeren Norm MacDonald var med. Tidligere i årets WSOP har han sikret sig pengepræmier i en $3.000 No limit hold'em event. Selvom mange gerne ville have ham til at underholde, så så han ud til at fokusere på at overleve til dag 2. Talkshowværten Montel Williams var også med i feltet, selvom han var svær at få øje på, på grund af den store bodyguard der stod bag ham.

Dag 1c bliver med det største felt hidtil, men jeg tror godt jeg kan garantere at der ikke bliver alt for mange gøglerkostumer blandt spillerne.

Du kan følge Main Event live på vores live opdatering hver aften klokken ni, og hele natten og formiddagen.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories