WSOP opdatering – Dario Minieri fører suverænt efter dag 3 ved Main Event

WSOP opdatering – Dario Minieri fører suverænt efter dag 3 ved Main Event 0001

797 spillere var klar til tredjedagen af World Series of Poker Main Event. 621 af dem klarede sig i pengene i dette års mest profilerede pokerturnering. 337 af dem overlevede tredjedagen.

Dag 3 var præget af nervøsitet og venten, de med få chips forsvarede med næb og klør, for at komme i pengene. Og dem der havde mange chips forsøgte at udnytte den situation. Da dagen var ovre var der stadig fem tidligere mestre med i feltet. Robert Varkonyi, Berry Johnston, Huck Seed, Carlos Mortensen og Scotty Nguyen er klar til tredjedagen, og af forsvarende mestre var det kun Chris 'Jesus' Ferguson der blev slået ud på dag 3, Ferguson vandt Main Event i 2000.

To spillere der er klar til dag fire har allerede vundet et bracelet ved årets WSOP, Alex Kravchenko og Bill Edler prøver nu at vinde den største af dem alle. Internetstjernerne havde en god dag hvor Sorel 'Imper1um' Mizzi, Jared 'Waco Kid' Hamby, Darrell 'Gigabet' Dicken, Hevad 'Rain' Khan, Matt 'Mattster24' Sterling og Peter 'Nordberg' Feldman klarede sig alle til dag 4. Den unge italienske stjerne, Dario Minieri der er sponsoreret af PokerStars, havde den bedste tredjedag af alle, og var klart i front da dagen sluttede.

Men tredjedagen var ikke god for alle pokerstjernerne, Robert Mizrachi, Todd Brunson, Cliff 'JohnnyBax' Josephy, Amnon Fillipi, Gavin Smith, Chip Jett og Tony Hachem blev alle slået ud. Mizrachi-navnet har været en fast bestanddel af pokerverdenen i en del år efterhånden, og i dette års WSOP var det Robert der førte an, han vandt sit første bracelet, og klarede sig længere end brødrene Michael og Eric i Main Event. Williams-familien har også været interesseret, David Williams, der blev toer i 2004, blev slået ud tidligt, men hans mor Shirley nåede præmiepengene inden hun blev slået ud.

Men der er ikke noget større pokernavn end Brunson, og der var stadig to af slagsen med da dag 3 startede. Todd Brunson blev slået ud først, da hans par damer, blev slået af {a-Hearts}{q-Diamonds}. Et es på floppet gjorde at Todds søster, Pamela, var den sidste Brunson tilbage, men hun blev også elimineret med damer på hånden, og ligeledes da hendes modstander ramte et es på floppet.

Feltet af berømtheder ved årets WSOP inkluderende filmstjerner, musikere, ishockeyspillere og forfattere. Da dag 3 var ovre var der tre af de berømtheder tilbage: skuespilleren Tobey Maguire ("Spider-Man"), musikeren Sully Erna (Forsanger i Godsmack) og producer og forfatter Sam Simon (en af mændene bag "The Simpsons"). Maguire og Erna spillede på et tidspunkt ved samme bord, og Erna ramte en mirakuløs hånd, der gjorde at han overlevede til pengene.

I Ernas store hånd blev der forhøjet, og Erna kaldte fra small blind. Erna gik derefter all-in på et flop med {8-Diamonds}{10-Spades}{q-Diamonds}, og han blev kaldt af en spiller med {a-Diamonds}{9-Spades}. Erna vendte {10-Clubs}{10-Diamonds}, der gav ham tre tiere, og han var foran inden turnkortet. På turn kom {j-Hearts}, der gav modstanderen en straight, og det så ud til at Erna skulle blive en af de sidste der røg ud, inden pengepræmierne begyndte. Men på river kom {8-Clubs} og Erna fik et fuldt hus, der bragte ham i pengene.

"Der er derfor jeg spiller poker!" råbte Erna da riverkortet blev vendt.

Da man nærmede sig de 621 spillere der ville komme i pengene blev spillet meget forsigtigt fra dem der havde få chips. Lee Watkinson havde mange chips, og der var kun spillere med få chips ved hans bord, konsekvent forhøjede han med 150.000 på hver hånd, det betød at hvis en spiller ville kalde ham blev vedkommende nødt til at gå all-in. Det gjorde Watkinson i femten hænder i træk, og fik derfor stort udbytte af de andres nervøsitet.

Brian Senie så ud til at skulle blive nummer 622, da han kun lige havde nok til at betale small blind og ante da der pludselig blev applauderet fra en ende af rummet. Og Senie fik derefter den besked han havde håbet på, da en official vendte sig og råbte "Tillykke allesammen!". Senies held var John Sigans uheld, da Sigan tabte til Vandy Krouchs straight gik han ud som nummer 622 i WSOP Main Event 2007.

Hal Lubarsky har været en af dette års WSOP bedste historier, han er blind, og har en assistent til at hviske ham hvilke kort der bliver vendt. Lubarsky klarede sig igennem tredjedagen i midten af feltet.

Gus Hansen startede dagen som chipleader, og sluttede lige udenfor top 10, efter en travl dag for ham. Hansen slog grundlæggeren af EPT, John Duthie, ud, og han gjorde tingene svært for internetlegenden Cliff 'JohnnyBax' Josephy i løbet af et par hænder midt på dagen. Hansen fik et es på floppet og slog dermed Duthies damer, og det var Duthies endeligt. Derefter slog han Josephy med et fuldt hus, og Josephy var elimineret kort efter.

Hevad Khan startede dagen som en af de forreste, og han sluttede på samme måde, han spiller normalt primært på Internettet. Khan var engang tvunget til at sende en videooptagelse til PokerStars for at bevise at han spillede 28 sit-n-goes samtidig. I en mindeværdig hånd gik Khan all-in før floppet og var langt bagud da modstanderen havde A-A, og Khan selv vendte {q-Clubs}{q-Spades}. Men på floppet vendte billedet da der kom {q-Hearts}{q-Diamonds}{8-Hearts}. På turn kom {5-Spades} og det sikrede en god pot til Khan, og han sluttede dag 3 med et stykker over 1 million i chips.

Da spillet sluttede for dagen, var der 337 spillere igen, og i front var Minieri, der fik samlet næsten 2,4 millioner i chips.

Dario Minieri — 2.398.000

Jeff Weiss — 1.533.000

Jon Kalmar — 1.410.000

Hevad Khan — 1.319.000

Kenny Tran — 1.175.000

Steven Jacobs — 1.127.000

Brock Parker — 1.089.000

Robert Neitrayan — 1.058.000

William Spadea — 1.057.000

Nicolas Atlan — 1.057.000

Andre spillere i top 50 er udover Gus Hansen, Rep Porter, Conor Tate, Isaac Haxton, Kirk Morrison, Francois Safieddine, Lee Watkinson, Sverre Sundbo og Bill Edler.

Dag fire begynder klokken 21.00, og du kan som altid følge den live her.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories