Verdens største pokerturnering starter i aften - følg den på PokerNews

Verdens største pokerturnering starter i aften - følg den på PokerNews 0001

I aften kl. 21 dansk tid starter hovedbegivenheden ved verdens største pokerturnering, World Series of Poker 2007, i Las Vegas. PokerNews Danmark dækker hele turneringen frem mod finalen d. 17. juli live fra Vegas på vores blog.

Godt og vel 9000 spillere sidder klar ved bordene når Dag 1a sættes i gang ved middagstid – lokal Vegas-tid. Hver dag spilles der omkring 12 timers poker i træk og der skal således både stor tålmodighed, god fysik, og dygtighed til for at spille sig i pengene ved denne $10.000 No Limit-turnering, som hele pokerverdenen følger med stor interesse.

Set med danske øjne er det naturligvis de store navne som Gus Hansen og Theo Jørgensen, som har mest bevågenhed, men faktisk kan lidt mere anonyme Ricki Nielsen måske også blive danmarkskendt efter dette års finale. Sidste år blev han bedst placerede dansker nogensinde med en 35. plads, og dette resultat vil han naturligvis forsøge at gentage i år. Ligeledes skal det blive spændende at se, om den dobbelte runner-up ved to tidligere events i år, Rene Mouritsen kan fortsætte sin imponerende præstation ved WSOP. Går en af de 100 deltagende danskere hele vejen bliver præmiesummen som minimum højere end det beløb som sidste års vinder, Jamie Gold, indkasserede på godt og vel $12 millioner dollars.

Du kan følge de danske spillere live på vores blog døgnet rundt frem mod finalen med detaljerede beskrivelser fra bordene, billeder, videoer og interviews med spillerne samt simulering af udvalgte hænder. Vi krydser fingre for de danske spillere!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories