Team PokerNews' Mikkel Madsen er blandt de sidste 36

Team PokerNews' Mikkel Madsen er blandt de sidste 36 0001

Fra $100 til $285.000. Lyder det ikke godt? Det er hvad danske Mikkel Madsen har opnået i løbet af den sidste halvanden uge. Mikke skød $100 ind i en turnering hos Mansion Poker, og gjorde i første gang de $100 til en $12.000 Team PokerNews pakke.

Madsen ligger før sjettedagen som nummer 25. ud af de sidste 36 spillere i Main Event ved World Series of Poker. Mikkel er garanteret mindst $285.678.

Mikkel havde en vild dag 5, han tabte halvdelen af sin stack flere gange, blandt andet da han tabte en pot på en million til Cory Carroll. Madsen fordoblede dog også flere gange, blandt andet da hans A-K ramte et flop på {6-Spades}{a-Diamonds}{a-Spades} i en hånd mod John Spadavecchia.

Madsen spillede også med musklerne overfor ingen ringere end Scotty Nguyen. Madsen fornemmede at Nguyen havde gang i et bluff, og kaldte hans 700.000 bet på river med et lavt par. Potten gjorde at Madsen kom op på 2,2 millioner, hvilket er hans max indtil videre, han starter dag 6 med 2.080.000.

Madsen har fået en god lodtrækning til sjettedagen, og selvom han er i den lave ende af chipskalaen, er der kun en spiller ved bordet der har markant flere chips end Madsen. Det er Hevad Khan der sidder med 7,7 millioner i chips. Der er fem spillere ved bordet med færre chips end Madsen, og med blinds på 30.000/60.000 og 10.000 ante, skal man nok regne med at der kommer gang i den ved Madsens bord fra starten af.

$100...... hvem ved? Måske bliver det til 8,25 millioner dollars. Uanset hvad så har Mikkel Madsen levet drømmen den sidste uges tid, og det er slet ikke sikkert den er ovre endnu.

Følg Main Event live lige her.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories