888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

WSOP overblik – 3. juli — Brunson fik ikke sin 11. titel – Mouritsen nummer 2

WSOP overblik – 3. juli — Brunson fik ikke sin 11. titel – Mouritsen nummer 2 0001

Der var gang i fire events Tirsdag ved WSOP. Den mest prestigefyldte af dem var finalen i event #50, en $10.000 Pot Limit Omaha World Championship. I finalefeltet var den tidobbelte bracelet-vinder, den måske største pokerlegende af alle, Doyle Brunson, der skulle forsøge at tangere Phil Hellmuths 11. WSOPtitler. Men det blev ikke Brunsons dag, han blev slået ud cirka halvvejs. På et tidspunkt hvor danske Rene Mouritsen stadig var en del af finalen.

Rene Mouritsen nåede faktisk helt frem til heads-up, men der blev han slået af Robert Mizrachi der dermed vandt sit første bracelet og $768.889. Svenske Patrik Antonius sluttede som nummer tre, så skandinavien var godt repræsenteret i en af de stærkest besatte turneringer ved dette års WSOP. Doyle Brunson startede ellers finalen godt, og så ud til at være en seriøs kandidat til sejren, men i to omgange tabte han store puljer til Antonius, hvilket blev skæbnesvangert.

Der blev uddelt et andet bracelet Tirsdag, dette gik til Dao Bac, der vandt event #51, en $1.000 S.H.O.E. Bac vandt den sidste mixed-game event ved dette års WSOP, da han til sidst viste sig stærkest overfor Adam Geyer og Chip Jett; Jett startede dagen med ekstremt få chips, men doblede op mange gange og nåede at blive en trussel. Bacs sejr gav ham $157.975.

I event #52, en $1.000 No Limit Hold'em (med rebuys), nåede Phil Hellmuth endnu engang pengeplaceringerne, hvilket var 63. gang. Hellmuth blev slået ud som nummer 95, hvilket akkurat gjorde at han var iblandt de 99 der var præmie til. I denne event spillede man sig frem til finalebordets ni spillere, med Michael Graves, Isaac Haxton og Theo Tran som de tre første. Der er $742.121 til vinderen af denne event.

Event #53, en $1.500 Limit Hold'em shootout tiltrak 720 deltagere. Første runde reducerede antallet til 72, med pengepræmie til alle der vandt første runde. Man fik også sat gang i anden runde inden man stoppede dagens spil, på det tidspunkt var der 47 spillere tilbage der skulle kæmpe videre om de otte finalepladser.

WSOP har nu kun meget få events tilbage, den sidste inden Main Event, en $5.000 Deuce-to-Seven Draw Lowball (med rebuys), tiltrækker et småt, men stjernefyldt felt. Som sædvanlig kan du følge turneringerne live lige her.

Relaterede spillere

Hvad mener du?