WSOP 2018

WSOP opdatering – Event #44 – O'Dell vinder sit andet Omaha/8 bracelet

WSOP opdatering – Event #44 – O'Dell vinder sit andet Omaha/8 bracelet 0001

Det siges at Omaha Hi-Lo er et spil for gamblere, og fredagens finalebord til event #44, en $2.000 Omaha Hi-Lo understregede den teori, da finaledeltagerne ikke var blege for at smide chipsene på bordet. Med et World Series of Poker bracelet og en førstepræmie på $240.057 på spil, var de overlevende fra de første dage klar til at kæmpe med alle midler.

På to dage var feltet svundet fra 534 til 9 spillere, og spillerne fortsatte med at spille aggressivt lige fra kortene første gang ramte bordet. Den første spiller der blev slået ud var Mitch Maples, han forhøjede før floppet og blev kaldt af Thang Luu. Floppet gav Maples to knægte, men gav Luu muligheden for at ramme en straight. Riverkortet gav Luu den dame han manglede, og Maples var ude på niendepladsen med $14.578.

Selvom han forsøgte med næb og klør på at holde sig i live, så måtte short-stacked Stuart 'The Donator' Patterson se sig slået da han kom op imod chipleader Marcel Luske. Uheldigvis for Patterson blev det et bad beat af rang der sendte ham ud, Luske ramte to kort i træk og fik sin straight. Patterson tjente $20.409 for ottendepladsen.

Marvin Ryan havde også få chips, og han forsøgte også at kæmpe sig tilbage, med mere held end Patterson. Først fik han tredoblet sine chips, da han vandt en pot mod Ming Lee og Frankie O'Dell på en straight med damen som højeste. Kort efter fordoblede han. Denne gang var offret Luske, der ikke kunne slå Ryans to par. Kombinationen af disse to hænder gjorde at Ryan pludselig nærmede sig de førende.

Mens Ryan blev ved at ramme, skete det modsatte for Lee da han hverken kunne vinde high eller low mod Martin Corpuz og netop Ryan. Lee fik $27.699 for syvendepladsen.

Den næste spiller der skulle sige farvel var Jess Robinson. Efter der blev forøjet før floppet af Corpuz, gik Robinson all-in med sine resterende 65.000 chips, Corpuz kaldte ham. Robinsons forsøg på at blive udødelig i WSOPsammenhænge mislykkedes da Corpuz ramte en tredje femmer på riverkortet. Robinson tjente $36.391 og en sjetteplads.

De sidste fem spillere gav hinanden mange gode hænder, og masser af spænding. Spillerne havde alle øjne på førstepladsen, og O'Dells konstante kommentarer begyndte at gå flere spillere på nerverne. For at sikre sig at modstanderne var klar ovar at han var en seriøs kandidat til at tage titlen og bracelet, udbrød O'Dell "Det er mit bracelet, det skal i alle vide. Det er mit bracelet."

O'Dell fortsatte sine verbale udfald, og han spillede en nøglerolle da Marvin Ryan røg ud. Ryan gik all-in mod O'Dell, Luske og Corpuz, og Ryan kunne ikke slå Corpuz og O'Dell der begge havde to par. Ryan fik $47.136 for femtepladsen.

Efter at have startet dagen som chipleader, så det ud til at Luske ikke kunne ramme en hånd da han mest trængte til det. Selvom han spillede flot poker gennem hele dagen, kunne 'den flyvende hollænder' ikke bruge sine kort til noget, og hans dag sluttede da Luu ramte de to bedste par på riverkortet. Den altid fasionable Luske sluttede som nummer fire, $63.630 rigere.

Kort efter at Luske blev smidt ud, begyndte O'Dell at gøre alvor af sine løfter om at ville vinde titlen. Først vandt han en stor pot mod Corpuz da han ramte en straight med sekseren som det højeste, og "the wheel" for low, og derefter gjorde han det mere eller mindre forbi for Luu, da han ramte et par seks. Corpuz gik ud ni minutter senere, og Luu gik ud kort efter da O'Dell ramte to par på den sidste hånd. Corpuz fik $97.188 for tredjepladsen, Luu fik $147.726 for andenpladsen og O'Dell fik sit andet WSOP bracelet og en førstepræmie på $240.057.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories