WSOP overblik – 4. juli – Afgørelsen om Player of the Year ekstrem tæt

WSOP overblik – 4. juli – Afgørelsen om Player of the Year ekstrem tæt 0001

To af de tre sidste events der skulle afgøres inden Main Event, blev afgjort Onsdag på Rio. Den eneste tilbageværende event, udover Main Event, er event #54, en $5.000 No Limit Deuce-to-Seven single draw (med rebuys), den turnering vil også afgøre hvem der vinder årets Player of the Year-konkurrence.

Ram Vaswani tog sig af bracelet i event #53, en $1.500 Limit Hold'em Shootout. Vaswani vandt i finalen, den tredje runde i turneringen, da han til sidst slog Andrew Ward i heads-up. Vaswani vandt $217,438 for sin triumf, mens runner-up Ward vandt $124.816.

Event #52, en $1.000 No Limit Hold'em (med rebuys) blev også afsluttet Onsdag. Michael Graves begyndte dagen i front, og efter en hård kamp med specielt Theo Tran og Shawn Luman, endte han også med sejren. Luman overtog føringen hurtigt, men i løbet af dagen og aftenen fik Graves indhentet det tabte. Graves' titel, der er hans første ved WSOP, gav ham $742.121, mens Trans andenplads var $387.193 værd.

Der er en enkelt event der mangler at finde sin afgørelse inden Main Event, det er i lowball single-draw eventen. Efter førstedagen var der sytten spillere tilbage, og Sharam (Shawn) 'Sheiky' Sheikhan fordoblede sidst på aftenen mod Jeffrey Lisandro hvilket gjorde at han var i spidsen da de holdt efter førstedagen. 78 spillere tilmeldte sig denne event, hvilket gør at der kun er point til de syv første i kampen om Player of the Year. Der er to spillere der kæmper om den titel, Lisandro og Tom Schneider, der pt. fører den konkurrence. Hvis en af de to kommer i pengene, og den anden ikke gør, så er vinderen af Player of the Year fundet. Hvis begge ender otte eller lavere, så vinder Tom Schneider titlen. Hvis begge spillere kommer i pengene, så handler det om hvor mange pladser foran Scneider at Lisandro ender, så afgørelsen findes først til allersidst.

Torsdag er "satellit dag" på Rio, her kæmper spillere om adgangsbilletter til Main Event, mens mange andre holder sig skarpe via cash games. Fredag ved middagstid (klokken 21.00 dansk tid) begynder Main Event, som du naturligvis kan følge live her på dk.PokerNews.com, på vores liverapportering.

More Stories

Hvad mener du?