WSOP 2018

WSOP overblik – 2. juli — danske Rene Mouritsen vs. Doyle Brunson

WSOP overblik – 2. juli — danske Rene Mouritsen vs. Doyle Brunson 0001

Der var gang i fire events Mandag ved WSOP, og Chandrasekhar Billavara blev dagens eneste bracelet vinder, da han vandt $722.914 i event #49, en $1.500 No Limit Hold'em. Andre overskrifter var at 'Texas Dolly' aka. Doyle Brunson har spillet sig frem til finalen i event #50, en $10.000 Pot Limit Omaha World Championship. Går han hele vejen i den turnering vinder han karrierens 11. WSOP titel, og udligner så Phil Hellmuths føring i den konkurrence. I finalen sidder han blandt andet overfor danske Rene Mouritsen der bliver ved at imponere ved årets WSOP.

Billavaras triumf i dette års sidste WSOP $1.500 no-limit freezeout var i den grad "uden limit", da han blev den tredje spiller der kæmpede sig fra en sidsteplads inden finalen og frem til sejren. Billavara begyndte dagen som nummer ni ud af ni, men han overvandt Greg Mueller, chipleader Taylor Douglas og flere andre. Douglas blev toer hvilket gav ham $467.101.

Brunsons starter sit første finalebord ved dette års WSOP som nummer fem, og med hårde modstandere som Patrik Antonius, Robert Mizrachi and Marco Traniello. Danske Rene Mouritsen havde tredjeflest chips før finalen, og havde gode chancer for at gøre sig gældende i det hårde selskab. Tommy Ly førte dog ret suverænt inden finalen med 1,9 millioner i chips, Mizrachi var den eneste anden spiller der havde over en million i chips. Førstepladsen ville give $768.889.

Event #51, en $1.000 S.H.O.E., så de 146 spillere der overlevede førstedagen spille sig frem til de sidste ni i løbet af tolv timer. Chipleaderen i starten af dagen, Susie Genard blev elimineret kort før finalen, men langt efter man havde fundet frem til de 72 der skulle vinde penge. Adam Geyer sluttede dagen i front med 293.000 i chips. Andre spillere der nåede finalen var Michael Craig (på fjerdepladsen) og Chip Jett (ottendepladsen).

Event #52, en $1.000 No Limit Hold'em (med rebuys), startede Mandag med 1.048 spillere. Det blev til 2.336 rebuys og add-ons, hvilket gav en samlet præmiesum på $3,2 millioner, hvilket giver en førstepræmie på $742.121. Justin Bonomo forlangte rebuy hele 19 gange, mens flere store navne kæmpede sig igennem den vilde start, og fandt frem til leaderboardets top da dagen var omme. De tre første pladser besad Bryan O'Connell, David Williams og Daniel Alaei, med Steve Billirakis og Carl Olson også i top ti.

Som altid kan du følge turneringerne live her.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories