PokerNews eksklusiv partner med APPT

PokerNews eksklusiv partner med APPT 0001

Endnu engang har vi spændende nyheder fra PokerNews til dig. I 2007 er vi blevet mere og mere dedikerede til live poker turneringer og nu kan vi annoncere at PokerNews er den nye eksklusive online mediepartner og liveopdateringspartner for PokerStars Asian Pacific Poker Tour (APPT).

Det bliver en tredages $2.500 no limit hold'em turnering i Manilla. Team PokerStars bliver repræsenteret med stjerner som Joe Hachem og Daniel Negreanu. Senere stopper turen også i Seoul, Korea og til finalen i Sydney.

Ikke nok med at du får opdateringer her hos PokerNews, for første gange nogensinde vil vi også opdatere på kinesisk og japansk. PokerNews' marketingsdirektør Gareth Edwards siger:

"Vi forsøger at være de førende på alle pokermarkeder. Vi håber at vores kinesiske og japanske læsere, vil nyde opdateringen på deres eget sprog for første gang nogensinde."

Derfor er der mange events som vi vil følge her på PokerNews i den kommende tid. Næste uge fra d. 24. august holder vi øje med hvad der sker i Manilla, derefter er det til EPT-eventen i Barcelona i slutningen af august. Til September følger vi naturligvis WSOP Europa i London på tætteste hold. Derefter kommer vores egen PokerNews Cup, i Melbourne i Australien.

Red. Note: Vind et sæde til APPT events hos PokerStars, hvor du også får $150 i bonus hvis du registrerer dig.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories