Daniel Negreanu debuterer ved EPT

Daniel Negreanu debuterer ved EPT 0001

Daniel 'KidPoker' Negreanu får sin længe ventede debut ved EPT senere i denne måned, når han sammen med sine nye PokerStars holdkammerater Greg Raymer og Humberto Brenes stiller op i Barcelona. Negreanu tager derefter en tur over dammen for at besøge EPT i London i September, lige efter WSOPE.

Negreanu er tæt på at nå $10 millioner i turneringsindtjening, og en sejr ved EPT-sejr ville pynte på hans i forvejen imponerende CV. Han er en af mange USA-baserede legender der begynder at anerkende spillets popularitet i Europa, og naturligvis de større pengepræmier der følger med den øgede popularitet.

Phil Ivey er sluttet som nummer to i en EPT-event, Doyle Brunson har for nyligt konfirmeret at han stiller op ved WSOPE, og årets Irish Open havde besøg af blandt andre Mike Sexton, Phil Laak, Antonio Esfandiari, Jennifer Tilly og Dan Harrington. WSOPE forventes at slå en masse rekorder, og der slås i øjeblikket konstant turneringsrekorder rundt omkring i Europa, også takket være EPT, Europa tilbyder nu turneringer som de bedste professionelle ikke kan modstå.

Daniels eneste europæiske resultat var en 7. plads ved WPT Grand Prix De Paris i 2003. Negreanu er nu et seriøst bud på den første der vinder både en WSOP, WPT og en EPT titel – sammen med Joe Hachem, John Gale, Roland De Wolfe, Scotty Nguyen og Gavin Griffin, der alle har vundet to af de tre titler.

Red. Note: Hvem siger det ikke er dig der forhindrer 'KidPoker' i at vinde en EPT titel, registrer dig hos PokerStars og kvalificer dig til en EPT-turnering for kun $5,50.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories