Gus Hansen vinder 1$ million i løbet af 24 timer!

Gus Hansen vinder 1$ million i løbet af 24 timer! 0001

For få år siden så man næsten aldrig Gus Hansen spille online, og endnu sjældnere så man ham vinde. Men 'The Great Dane', som de kalder ham i USA, har ændret på det i 2007, hvor han har haft et imponerede år. Først vandt han Aussie Millions, der med et brag sendte ham tilbage i folks bevidsthed. Derefter havde han chiplead længe i WSOP main event, og fik der sin anden pengepræmie i WSOP.

Men 2007 har også været året hvor Gus har fået en dominerende plads ved onlinebordene. Efter han blev en del af Full Tilt Poker, har han befundet sig regelmæssigt ved onlinebordene, og han har vist at han også er en af verdens bedste onlinespillere.

Kort før WSOP vandt Gus Hansen over $1 million på Full Tilt, ved Pot limit Omaha bordene, og på hans blog fortalte han, at det var hans bedste måned online nogensinde, og Gus har været fast inventar på siden www.highstakesdb.com.

Men alt hvad han har vundet i løbet af året, blev for nyligt overgået på under 24 timer, da han vandt $1 million ved Full Tilts Pot limit Omaha bordene. De folk der arbejder hos high stakes, og fører deres databaser, siger at det sikkert er det meste der nogensinde er vundet online i løbet af 24 timer. Den største pot var $101.000 mod KaiBuxxe, hvor Gus ramte to knægte på bordet, så han fik fire ens, mod en floppet flush.

Hansen er pt. i Australien, hvor han promoverer Australian Poker League, og indimellem kommenterer han World Series i Backgammon. Men hvis vi kender ham ret, så har han stadig tid til at spille noget online poker.

Red note: Vil du gerne have en del af Gus Hansens stack? Så skal du ind på Full Tilt Poker

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories