Pokerdirektør forsøgt dræbt med klapperslange

Pokerdirektør forsøgt dræbt med klapperslange 0001

To mænd fra Lakewood Colorado er blevet arresterede for at forsøge at slå en mand der skyldte dem penge ihjel. De havde valgt en klapperslange som mordvåben. De er blevet anklaget for at konspirere mordet, kidnapning og forgiftning. Kaution for Herbert Paul Beck på 56 og Christopher Lee Steelman på 34 blev sat til $500.000. Det siges at begge mænd har lange straffeattester.

Manden de forsøgte at slå ihjel var Matthew Sowash, der er direktør for 'Amateur Poker Tour' i Wheat Ridge Colorado. Et firma der står for pokerturneringer i Denver og omegns barer. Beck havde efter sigende kastet $36.000 i projektet og mener at have $60.000 til gode.

Beck og Steelman planlagde efter sigende at dræbe Sowash ved at bygge en boks med klapperslanger, hvor ofrets ben kunne blive placeret i. Når benene først var placeret i boksen, kunne de ikke trækkes ud igen. Undersøgelser har vist at de to forbrydere også havde planer om at kidnappe Sowash' børn og kræve løsepenge.

Undersøgelserne blev igangsat da Sowash kontaktede Colorado Bureau of Investigation (CBI) efter at have modtaget truende emails. Det er ikke første gang at 'Amatuer Poker Tour' undersøges for uredelighed, men denne gang en lidt mere eksotisk af slagsen. Farverige personer er velkomne i pokerverdenen, men denne gang fik pengeproblemer en lidt for kreativ løsning. Vi håber ikke at vi skal til at holde øje med klapperslanger rundt omkring til danske pokerturneringer.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories