888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Revolutionerede pokersite giver danske spillere interessante oplysninger

Revolutionerede pokersite giver danske spillere interessante oplysninger 0001

Den engelske side PocketFives har igennem længere tid lavet dybdegående analyser af primært britiske onlinespillere. De har lavet en forholdsvis simpel formel der skal gøre det overskueligt at sammenligne onlinespilleres resultater og derigennem kåre de bedste og mest succesfulde onlinespillere. Formlen forholder sig til hvor mange præmiepenge der har været i den turnering en enkelt spiller har fået, de sammenholdes så med spillerens slutplacering og spilleren tildeles point herefter. I et stykke tid har siden så offentliggjort resultaterne for britiske spillere, men nu har de udvidet til danske spillere.

Dermed er danske spillere nu også inkluderet i opgørelserne. Det er interessant at se på hvilke danske spillere der klarer sig bedst ved onlinebordene, samtidig med at statistikken er så detaljeret at du kan finde resultaterne fra bestemte regioner. Så er du pokerspiller i Ribe kan det være du kan gå ind og finde dig selv på listen.

Udover det kan være sjovt at se hvem der klarer sig godt i det danske online-miljø, så kan ranglisten også bruges til at indhente informationer om modstandere man sidder overfor. Så hvis du ender med at sidde overfor en stærk spiller fra den Dominikanske Republik kan du jo lige undersøge om der skulle være nogle data på ham inde på PocketFives.com.

Den bedste danske spiller er i øjeblikket 'Klausen' der er en 21-årig fynbo ved navn Jonas Klausen. Han har lavet store resultater hos PokerStars, hvor han for nyligt vandt en $109 buy-in turnering, hvilket gav ham knap $40.000.

Du kan se den danske liste her.

Hvad mener du?