Kasper Degn dansk mester i poker-golf

Kasper Degn dansk mester i poker-golf 0001

I weekenden blev der spillet danske mesterskaber i poker-golf. Måske en aparte disciplin men taget i betragtning hvor stort golf efterhånden er blevet for mange pokerspillere er det måske ikke så underlig en kombination alligevel.

Når man besøger Las Vegas vil man efterhånden se pokerspillerne ligeså meget på greens og fairways rundt omkring spillebyen, som man vil se dem ved pokerbordene. Udover det er et interessant spil, giver golf også mange muligheder for at lave prop-bets og det tiltaler nok de fleste pokerspillere.

I weekenden blev der så i Århus spillet DM i poker-golf og flere af de største danske navne mødte op. Theo Jørgensen, Frederik Hostrup og Jacob Juhl var blandt forhåndsfavoritterne. Efter en dag på golfbanen hvor der blev spillet stableford var det Kenneth Brændsgaard der kom til pokerbordene med flest chips.

Chipsene blev tildelt spillerne alt efter deres præstationer på golfbanen. Uffe Holm er kendt som en rigtig god golfspiller (handicap 2,5) og han startede også pokerdelene i toppen. Men pokerevnerne stod ikke mål med evnerne med køllerne og han røg ud ret tidligt.

Der blev spillet poker i næsten 6 timer før de to sidste var tilbage. Det var Kasper Degn og Søren Andersen der sad overfor hinanden og det blev førstnævnte der tog sejren. Måske ikke den mest prestigiøse titel i pokerverdenen. Men Kasper Degn er nok også ret glad for at have vundet håneretten over flere af sine kollegaer. I hvert fald i et års tid, for så står den på revanche.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories