PokerNews Cup opdatering – Mere end $250.000 i freerolls ligger og venter!

PokerNews Cup opdatering – Mere end $250.000 i freerolls ligger og venter! 0001

Der er stadig mere end 50 PokerNews Cup freerolls tilbage i dette sensationelle fremstød. Benyt dig af chancen for at vinde en tur til Melbourne og deltag i 2007 PokerNews Cup Australia. Check lige disse kommende freerolls!

I oktober 2007 spilles http://www.pokernewscup.com " target="_blank">PokerNews Cup Australia i storbyen Melbourne, den pulserende hovedstad i staten Victoria. Her forærer PokerNews, i samarbejde med nogle af de bedste online pokerrooms, sine spillere mere end 50 chancer for at være med. Hver enkelt af disse $5000 PokerNews Cup Australia Freeroll præmiepakker indeholder, entry (buy-in) til PokerNews Cup Australia Main Event (værdi: AUD$ 3000), 6 overnatninger på det lækre Crown Promenade Hotel samt $1500 til dækning af rejse og andre udgifter. Deltagere vil yderligere blive optaget på Team PokerNews og blive foræret lækkert merchandise samt inviteret til at deltage i Team PokerNews møder og events.

Lyder det fristende? Så check disse kommende freerolls. Måske er det netop dig, vi kommer til at møde ved bordene ved 2007 PokerNews Cup Australia!

Søndag d. 12. august kl. 16:00 EDT – Duplicate Poker

Efter at have downloaded Duplicate Poker gennem PokerNews og åbnet en ny konto skal deltagere indbetale deposit for automatisk at få adgang til denne freeroll. Alle deltagerkrav skal være opfyldte senest 24 timer før turneringsstart.

Onsdag d. 15. august kl. 15:00 EDT – TonyGPoker

Download TonyGPoker gennem PokerNews linket, åbn en ny konto og indsæt deposit. Spillere skal herefter optjene 200 TonyGPoker Points der bruges som buy-in til turneringen. Alle deltagerkrav skal være opfyldte inden tirsdag d. 14. august.

Torsdag d. 16. august kl. 16:00 EDT – Titan Poker

For at deltage skal spillere downloade Titan Poker gennem PokerNews, åbne en ny konto og indbetale deposit. Herefter skal optjenes et enkelt Titan Poker Point der skal bruges som buy-in til turneringen. Alle deltagerkrav skal være opfyldte onsdag d. 15. august.

Fredag d. 17. august kl. 20:00 EDT – Absolute Poker

Efter at have downloaded Absolute Poker gennem PokerNews, åbnet en ny konto og indsat deposit, skal deltagere spille 100 raked hands mellem fredag d. 10. og onsdag d. 15. august. Spillere der har kvalificeret sig vil automatisk blive registrerede til denne freeroll 24 timer før turneringsstart.

Søndag d. 19. august kl. 16:00 EDT – PokerStars

Deltagere skal bruge PokerNews linket til at downloade PokerStars. Efter at have åbnet en ny konto og indbetalt deposit skal spillere optjene 250 Frequent Players Points inden tirsdag d. 14. august for at kvalificere sig til at deltage i freerollen.

Tirsdag d. 21. august kl. 20:00 EDT – Ultimate Bet

Download Ultimate Bet gennem PokerNews, åbn en ny konto og indbetal deposit. Deltager skal herefter spille 100 raked hands mellem d. 14. og 19. august, begge dage inklusive. Spillere der har kvalificeret sig vil automatisk blive registrerede til freerollen 24 timer før start.

Onsdag d. 22. august kl. 16:00 EDT – PartyPoker

Deltagere downloader PartyPoker gennem PokerNews, åbner en ny konto og indbetaler deposit. Spillere skal herefter fuldføre 100 raked hands inden d. 17. august for at kvalificere sig til turneringen. Deltagere der har opfyldt kvalifikationskravene kan registrere sig til freerollen så snart den kommer frem i lobbyen.

Fredag d. 24. august kl. 21:00 EDT – Full Tilt Poker

For at kvalificere sig til at deltage skal spillere downloade Full Tilt Poker gennem PokerNews, åbne en ny konto og indsætte deposit. Deltager skal herefter optjene 300 Full Tilt Poker Points inden d. 19. august for automatisk at få adgang til turneringen.

Husk! Vores PokerNews Freeroll-side er stedet hvor du finder oplysninger om alle de kommende PokerNews Cup Australia Freerolls.

Vores $5000 PokerNews Cup Australia Freerolls er stadig turneringerne, hvor de værdifulde præmiepakker vindes af spillere flere gange om ugen. Sammen med hvert enkelt pokerrooms stærke førstegangsbonus, repræsenterer disse freerolls virkelig value for PokerNews spillere.

Kvalificer dig før dine venner!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories