PokerNews Cup opdatering – I denne uge igen $40.000 på højkant i freerolls!

PokerNews Cup opdatering – I denne uge igen $40.000 på højkant i freerolls! 0001

2007 PokerNews Cup Australia finder sted til oktober i storbyen Melbourne. PokerNews fortsætter med at dele $5000 præmiepakker ud til Main Event. Hver $5000 PokerNews Cup Australia Freeroll pakke inkluderer entry (buy-in) til AUD$3000 PokerNews Cup Main Event, 6 overnatninger på det lækre Crown Promenade Hotel samt $1500 kontant til rejse og udgifter.

Hvordan kommer man så med? Der er 8 freerolls på programmet i denne uge. Læs videre, hvis du har lyst til at finde ud af, hvordan netop du kan komme til at spille poker Down Under.

Lørdag d. 4. august kl. 14:00 EDT– Everest Poker

Download Everest Poker åbn en ny konto og indbetal et deposit. Deltagere skal derefter indtaste bonuskoden pnewscup4 for automatisk at få adgang til freerollen. Spillere skal sikre sig at turneringen er fremme i turneringslobbyen inden bonuskoden indtastes.

Lørdag d. 4. august kl. 16:00 EDT – Duplicate Poker

Dette er næsten for nemt! Efter at have downloaded Duplicate Poker gennem PokerNews linket, skal deltagere åbne en ny konto og indbetale deposit. Spillere vil herefter automatisk få adgang til freerollen. Alle deltagerkrav skal være opfyldte senest 24 timer før turneringsstart.

Søndag d. 5. august kl. 16:00 EDT – PokerStars

Spillere der ikke fik kvalificeret sig til denne freeroll får nu mulighed for at deltage i den næste $5000 PokerNews Cup Australia Freeroll på PokerStars, søndag d. 19. august kl. 16:00 EDT. Deltagere skal downloade PokerStars gennem PokerNews, Åbne en ny konto og indbetale deposit. Man skal derefter optjene 250 Frequent Players Points inden d. 14. august for at kvalificere sig til turneringen.

Onsdag d. 8. august kl. 15:00 EDT – TonyGPoker

Download

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories