WSOP 2018

Heads-up! PokerStars introducerer mand-mod-mand spil

Heads-up! PokerStars introducerer mand-mod-mand spil 0001

Efter mange års pres fra cash game spillere har PokerStars endelige tilføjet Heads-up spil til deres No Limit cash borde. PokerStars har altid været stedet for heads-up sit'n'gos, men de har altid fravalgt cash alternativet.

Den førende i industrien lige nu PokerStars har længe spillet andenviolin i forhold til Betfair Poker og Full Tilt Poker når det kommer til high stakes cash spil i heads-up. Variationen med heads-up har været utroligt populær blandt spillerne. En del af spillemarkedet PokerStars indtil nu ikke har kunnet servicere.

Den 2. August blev medlemmerne af 'twoplustwo'-forummet enige om at de ville kontakte PokerStars i samlet flok, for at kræve at der kom high stakes heads-up cash spil på programmet. Under tolv timer senere var der 1 on 1 spil, som de kaldes hos PokerStars, på programmet. Helt fra de laveste indsatser, og op til de højeste.

De har allerede vist sig at være meget populære, og det er ikke utænkeligt at PokerStars nu vil tiltrække high stakes spillere fra Full Tilt i den kommende tid. Imponerende nok er der en maksimal rake på $0,50 (hvilket er lavere end den $1 maks-raks der er på andre cash borde), raken betyder meget i heads-up, da du spiller hver eneste hånd. Specielt betyder den meget når indsatsen er i den lave ende.

Så hvad enten du har fundet en svag spiller du vil forfølge, eller du vil øve dig til du er blandt de to sidste i en turnering, eller du bare kan lide udfordringen ved at spille en mod en, så har PokerStars endelig det du efterspørger.

Red. Note: Bliv en del af PokerStars, og du får en mulighed for at vinde et sæde ved PokerNews Cup Australia i Melbourne, via en freeroll.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories