Plasmafjernsyn og gratis ture til PokerNews Cup hos Titan Poker

Plasmafjernsyn og gratis ture til PokerNews Cup hos Titan Poker 0001

Titan Poker fortsætter med at give spillerne suveræne tilbud, gennem deres 'New Depositor Freerolls' og eksklusive $5000 PokerNews Cup Australia freerolls. Blot ved at lave et indskud, kan spillere få adgang til en 'New Depositor Freeroll', hvor der hver uge vil være to store plasmafjernsyn (til en værdi af $1.500) på spil. Adgangen til disse turneringer er gratis, og kun tilgængelig hos Titan Poker for spillere der laver deres første indskud.

Den ugentlige 'New Depositor Freeroll' startede sidste Mandag med et alsidigt felt. Efter en lang kamp var det PokerNews-spilleren Jonas Schnabel der tog sig af sejren, og han vandt dermed en af toppriserne; et fantastisk 36 tommer plasma fjernsyn. Tyskeren havde ikke gjort andet end at registrere sig hos Titan Poker gennem PokerNews og indsat penge på sin konto. Derefter fik han en 'New Depositor Freeroll'-adgangsbillet, som han kunne bruge til den 'New Depositor Freeroll' der passede ham bedst (indenfor en periode på 3 måneder).

Jonas' sejr kommer lige i kølvandet på en anden PokerNews-spiller, Ove Jansson der vandt en 'New Depositor Freeroll' for to uger siden. Ove registrerede sig også hos Titan Poker gennem PokerNews, indsatte penge, og vandt turneringen og dermed et 38 tommer plasmafjernsyn. En fantastisk præstation, og herfra skal lyde et stort tillykke til begge spillere!

Hvis det lyder fristende at vinde et plasmafjernsyn, så registrer dig hos Titan Poker gennem PokerNews og få fordel af vores specielle bonustilbud. Udover en stor 100% bonus på første indskud, op til $500, får PokerNews-spillere der indsætter $50 eller mere, også $50 oveni. For at få alle detaljer, så kig ind på Titan Poker og registrer dig nu.

Som om dette ikke skulle være nok, så afholder Titan Poker også elleve $5.000 PokerNews Cup Australia Freerolls. De vil blive spillet løbende over de kommende uger, den næste spilles Torsdag d. 16. August, og for at få adgang til den turnering skal man downloade Titan Poker gennem PokerNews, oprette en ny konto og lave et indskud. Derefter skal man tjene et enkelt Titan Poker Point, der skal bruges som 'buy-in' til den freeroll (alle adgangskravene skal være opfyldt d. 15. August). Det kunne ikke være nemmere.

Så registrer dig hos Titan Poker gennem PokerNews i dag, og det kan blive dig der går væk med en masse af de forrygende præmier!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories