Sextons hjørne – 6 - High Stakes Golf og Janet Jones Gretzky

Sextons hjørne – 6 - High Stakes Golf og Janet Jones Gretzky 0001

Du vil blive overrasket hvis du ser High Stakes Entertainment Golf Tour præmieren på ESPN d. 21. oktober. Den første turnering der bliver vist er The Doyle Brunson & Dewey Tomko Invitational. En turnering som vi også har beskrevet her. Når de fleste af os laver et $20-væddemål på golfbanen, vædder disse high stakes pokerspillere for $1.000.000 per hul! Der var ni spillere på tre hold i denne turnering: Hold 1 – Doyle Brunson, Dewey Tomko, Vince Van Patten; Hold 2 – Phil Hellmuth, Billy Walters, Russ Hamilton; Hold 3 – Erick Lindgren, Daniel Negreanu, Josh Arieh.

Dag to var det ni to-mands hold i en best-ball format, hvor hver hold vil lægge $200.000, og turneringen tilføjer yderligere $200.000 hvilket gir $2.000.000 at kæmpe om! Disse hold vil bestå af: Doyle Brunson & Dewey Tomko; Daniel Negreanu & Erick Lindgren; Phil Hellmuth & Russ Hamilton; Phil Ivey & David Oppenheimer; Al De Carlis & Butch Holmes; Billy Walters & Hilbert Shirley; Janet Jones & Vince Van Patten; Mickey Appleman & John Hanson; David Grey & Huck Seed.

Med alle disse legendariske deltagere, er der et navn der springer i øjnene på dig, og det er den eneste kvinde i feltet, Janet Jones. Lad mig fortælle dig lidt om hende: Janet Jones Gretzky er kone med kongen af ishockey, Wayne Gretzky. Hun er smuk, klog, charmerende, og eventyrlysten. Jeg mødte hende på dag 1 i turneringen, da hun gik ned a fairway'en på Bali Hai Golf Club på hul nummer tre. Hun skulle først konkurrere den næste dag, og var ude for at tage et kig på banen, imens hun så de ni pokerspillere konkurrere om $1.000.000 per hul.

Jeg fandt ud af hende og Wayne havde fem vidunderlige børn: Tre døtre, Paulina – 18, Tristan – 7, og Emma – 4, og to sønner, Ty – 17 og Trevor – 14. Mit første spørgsmål var "Hvad sagde din mand da du fortalte ham at du ville spille med i den første high stakes golfturnering?" Janet smilte og sagde, "Min mand sagde.... Hvad skal du???" Hun forsatte med at forklare at hun var meget heldig med at have en så forstående og støttende mand, som Wayne har været igennem hele deres ægteskab. De har lige fejret deres 19 årsdag, og Wayne sagde "Held og lykke, ingen sure miner". Hun var tydeligvis glad for at have en så forstående mand.

Det andet spørgsmål jeg stillede var, "Hvordan mødtes dig og Wayne?" Hendes svar fik os begge til at stoppe midt på fairway'en, hvor vi begge smilte. Hun sagde, "Jeg var på et TV show kaldet 'Dance Fever' i 1979, som Merv Griffin var vært for."

Jeg sagde, "Dance Fever'... tager du gas på mig... Jeg var selv på det show i 1979, rent faktisk på den første dag de nogensinde filmede det. Jeg kvalificerede mig ved at vinde Las Vegas Disco Championships."

Hun sagde, "Dig?...Virkelig?" Vi begyndte begge to at grine, da jeg har taget et par kilo på, og hun ser stadig perfekt ud. Dommerne på det show jeg var med i var Phyllis Diller, Wolfman Jack, og bartenderen på Love Boat, Ted Lang. Selvfølgelig, hvad tror du de ved om at danse? Forskellen er, jeg tabte i den første episode, og Janet Jones vandt de første fire shows, og hende og hendes partner kom i finalen om den store præmie. Hun repræsenterede St. Louis, og hendes dommere i finalen var Donald O'Connor og Zsa Zsa Gabor.

Efter hendes succesfulde deltagels i "Dance Fever", ringede Merv Griffin og spurgte om hun ville være en permanent del at showet, som en del af Motion, de to piger der dansede på hver sin side af værten Denny Terrio hver uge. Der startede hun sin karriere i Hollywood, og gæt hvem der var en af dommerne på en af de fremtidige "Dance Fever" episoder? Hvis du har gættet Wayne Gretzky... har du gættet rigtigt. Resten er, som de siger historie, med en stor karriere og et lykkeligt ægteskab med fem vidunderlige børn. Janet kan danse ballet og jazz, er skuespiller, og har været med i filmen "Chorus Line".

Interesant sidenote: En af Janet's bedste venner i hendes yngre dage var en pige ved navn Vanna White. Vanna bedte Janet om at introducere hende for Merv Griffin, der ejede TV showet "Wheel Of Fortune" (kendt som lykkehjulet herhjemme). Vanna fik jobbet med at vende bogstaverne, og sendte Janet to dusin roser to uger senere, med kort med evig tak.

En ekstraordinær kvinde, der i den grad forstår at begå sig i en mandeverden. Hendes golf var naturligvis også på et ganske højt niveau.

Taxaen Er Parkeret,

Tom Sexton

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories