888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

1623poker.com indgår aftale med Betfair

1623poker.com indgår aftale med Betfair 0001

Det danske pokerhold 1623poker.com, der specielt imponerede ved WSOP Main Event med gode resultater til Christian 'Tox' Togsverd og Philip Hilm, har indgået en sponsoraftale med Betfair. Gamblingfirmaet skal sponsorere kvartetten det næste års tid. 1623poker.com består udover de to førnævnte af Mads Andersen og Lars Bønding. I en pressemeddelelse skriver de "Vi har fået den aftale, vi gerne ville have. Betfair vil uden tvivl være et af de dominerende pokersites i de kommende år, og det vil vi gerne være en del af." Spændende bliver det at se om det nye samarbejde er med til at bringe mere succes til det danske hold.

Samarbejdet kaster uden tvivl nogle penge af til holdet, der bestemt er steget i graderne på det sidste. Philip Hilms 9. plads ved WSOP Main Event, hvor også Christian 'Tox' Togsverd spillede sig i pengene, har givet genlyd verden over og det er en flok interessante herrer der nu er kommet i stald hos betfair.

Men generelt er det et hold med flotte resultater på CV'et, Hilm har vundet PartyPokers Sunday Million og fik i 2006 en 4. plads ved EPT i København. En turnering som hans holdkammerat, Mads Andersen, vandt. Lars Bønding har en andenplads fra en WSOP-event i 2005 (en $2.500 no limit hold'em), og en 1. plads fra en WPT-turnering samme år.

Hvad mener du?