WSOP Europa – dag 4; Theo last dane standing

WSOP Europa – dag 4; Theo last dane standing 0001

Der var 32 spillere der vendte tilbage til fjerdedagen af World Series of Poker Europas Main Event med et buy-in på £10.000. Theo Jørgensen startede dagen i spidsen, men med spillere som Gus Hansen, Patrik Antonius og Annie Duke i hælene kunne ingen vide sig sikre. Også danske Jakob Paulsen var med langt fremme da dagen startede.

Dagen startede med en masse elimineringer, da der var mange short stacks der startede dagen med en række all-ins. Patrick Jouven blev elimineret hurtigt af Theo Jørgensen selvom Jouven sad med A-A. Jørgensens {k-Clubs}{q-Spades} ramte på et flop med {k-Spades}{q-Clubs}{5-Spades} og de to på blev ikke slået på turn og river. Jouven sluttede dermed som nummer 32. og vandt £27.150. Marcello Marigliano og Julius Colman var de næste to der blev slået ud kort efter hinanden. Coleman blev også offer for Theo Jørgensen da Colemans {j-Diamonds}{10-Hearts} blev kaldt af Theo Jørgensen med {a-Diamonds}{q-Spades}. Coleman fik et straight draw efter et flop på {q-Clubs}{9-Spades}{q-Diamonds}, men da der kom {q-Hearts} på turn var det ovre for Coleman.

Patrick Antonius kom ind til dag 4 med en stor stack og han har været i toppen det meste af turneringen. Men da han gik all-in med 3-3 mod Magnus Perssons A-K og der kom en konge på floppet var det ovre. Antonius vandt £27.150 for sin 29. plads.

Den sidste spiller der blev slået ud inden man lavede lodtrækning til de sidste tre borde var Nicolas Levi. Han gik all-in med 7-7, hvilket blev kaldt af John Tabatabis K-K og Levi sluttede som nummer 27. og vandt £30.770. Erick Lindgren fulgte efter, da han blev slået ud på den første hånd efter spillerne var blevet fordelt ved de tre sidste borde, han gik all-in med K-K og blev den lille da Pat Scanlon havde ramt tre esser på et bord med {a-Clubs}{a-Diamonds}{4-Spades}{q-Spades}.

Kort efter var det Gus Hansens tur til at slå en spiller ud, da han kaldte Henrik Walterssons all-in på et bord med {8-Clubs}{10-Spades}{a-Spades}{6-Clubs}, Gus vendte {9-Clubs}{7-Clubs} hvilket gav ham en straight og et flush draw. Waltersson kunne intet stille op da han sad med {a-Diamonds}{k-Diamonds}.

Vi var nu nået cirka halvvejs på dagen og der kom en lang række af elimineringer på meget kort tid, Andreas Berggren (24.), Janne Lamsa (23.) og Marco Traniello (22.) blev slået ud indenfor få minutter. Kort efter var det Annie Duke (21.), Aleksander Vathne (20.) og Terry Cook (19.) der måtte forlade turneringen.

Den næste spiller der måtte sige farvel var danske Jakob Paulsen, da han gik all-in med {a-Clubs}{10-Hearts} og blev kaldt af John Tabatabais {k-Clubs}{k-Hearts}. På bordet kom der {9-Spades}{7-Diamonds}{5-Diamonds}{10-Diamonds}{6-Diamonds} og Paulsen blev slået ud som nummer 18., men kunne dog tage £34.390 med sig hjem.

Da man nærmede sig de sidste ni der skulle i finalen, blev spillerne mere forsigtige. Det forsøgte Gus Hansen at udnytte med offensivt spil, men uheldigt for ham ramte han sine Q-Q ind i Matthew McCulloughs K-K. Der kom ingen hjælp til Gus og han blev slået ud som nummer 10. og kunne hæve £41.630 for indsatsen. McCullough sluttede dagen som chipleader.

Ud af de 362 spillere der startede WSOP Europa er der nu kun ni tilbage. Danskerene har klaret sig forrygende og der er stadig en enkelt tilbage. Theo Jørgensen har spillet en flot turnering og det skal være spændende at se om han kan gå hele vejen. Finalebordet ser ud som følger:

Sæde 1: Johannes Korsar (Uppsala, Sverige) – 1.134.000

Sæde 2: Oyvind Riisem (Bergen, Norge) – 664.000

Sæde 3: John Tabatabai (London, England) – 982.000

Sæde 4: Annette "Annette_15" Obrestad (Sandnes, Norge) – 697.000

Sæde 5: Dominic Kay (London, England) – 490.000

Sæde 6: Matthew McCullough (Cherry Hill, New Jersey, USA) – 1.278.000

Sæde 7: Theo Jørgensen (København, Danmark) – 605.000

Sæde 8: Magnus Persson (Göteborg, Sverige) – 1.231.000

Sæde 9: James Keys (Bury St. Edmunds, England) – 172.000

Du kan følge finalen live her hos PokerNews.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories