Stor dansk pokerweekend

Stor dansk pokerweekend 0001

Ikke blot Sander Lylloff præsterede god poker i den forgangne weekend, andre danskere imponerede også. Vi er efterhånden ved at være forvænt med store danske pokerresultater.

I online-turneringen Sunday Million blev danske 'Mikelars' en flot nummer tre, hvilket giver ham $65.014. Sunday Million har efterhånden udviklet sig til en god turnering for danskerne. I juli vandt "5902838181" fra Ølstykke den samme turnering og tidligere har Lars Bønding skaffet en tredjeplads i turneringen. Det er PokerStars der står for turneringen, der har et buy-in på $200.

I Barcelona var der en sejr til Søren Kongsgaard. I skyggen af Sander Lylloffs flotte EPT-sejr, vandt Kongsgaard en mindre event ved EPT. Det var en turnering med et buy-in på 1.000 euro, og førstepladsen gav ham 102.700 euro. Et ret flot plaster på såret ovenpå en skuffende EPT Main Event for den fremadstormende dansker.

AceMag fangede Kongsgaard efter sejren, og til dem udtalte han: "Det føles som en dejlig fornemmelse at vinde en turnering igen. Det er ved at være lang tid siden sidst - både live og online".

Der var 319 deltagere med i turneringen og blandt dem var der mange spillere der ikke var hjemvandt i en så stor turnering, de spillede meget tight.

"De var nemme at læse, så det handlede om vinde nogle små pots og dermed få bygget stacken op. Da blinds senere blev højere skulle den bare ha' fuld gas," han var da ved at miste tålmodigheden da man nærmede sig pengepræmierne, "det var helt utroligt! Jeg tror, vi spillede otte hænder i timen, og det er måske en overdrivelse. Folk ville bare i pengene," udtaler Kongsgaard til AceMag.

Tilmeld dig hos PokerStars allerede i dag, og spil med i Sunday Million.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories