EPT Main Event – Sunar i front, få danskere tilbage

EPT Main Event – Sunar i front, få danskere tilbage 0001

142 spillere var der tilbage da dag 2 af Pokerstars European Poker Tour i London startede i går, spillere som Daniel Negreanu, Liz Lieu, Barny Boatman og Chris Moneymaker var stadig med efter førstedagene. Moneymaker startede i toppen af feltet og forblev i toppen dagen ud. Dag dag 2 startede så førerfeltet således ud:

Nicolas Levi (Frankrig) 100.300

Daniel Mangas (Spanien) 98.500

Antony Phillips (England) 94.600

Chris Moneymaker (USA) 79.700

Ola Brandborn (Sverige) 73.100

Fredrik Haugen (Sverige) 63.800

Vijayan Nagarajan (Malaysia) 59.800

Joseph Mouawad (Libanon) 59.700

Anthony Lellouche (Frankrig) 58.000

Fuat Can (Sverige) 57.500

To af PokerStarsspillerne var i ilden tidligt og med meget forskelligt resultat. Chris Moneymaker tog chiplead da han kaldte et raise pre-flop fra Age Spets. De to så et flop med {5-Diamonds}{7-Hearts}{2-Diamonds}. Spets og Moneymaker lagde endnu flere penge i puljen efter floppet. Efter kort tids besluttede Moneymaker sig for at gå all-in, hvilket Spets kaldte. Spets havde {a-Clubs}{a-Spades} og havde få outs mod Moneymakers {2-Clubs}{2-Spades} og da der kom {2-Hearts} på turn var det ovre for Spets og den vinderen af WSOP Main Event 2003, Chris Moneymaker, tog føringen. Moneymaker fortsatte det stærke spil dagen ud og sluttede dagen med mange chips.

I den anden ende af tabellen røg Moneymakers holdkammerat fra PokerStars, Daniel Negreanu, ud ganske tidligt, da hans {a-Diamonds}{q-Hearts} ikke kunne gøre noget mod Joseph Mouawads K-K. Negreanu kaldte Mouawads raise før floppet, og kaldte igen da Mouawad forhøjede på et bord med {q-Clubs}{6-Spades}{2-Spades}. Da der kom {7-Spades} på turn forhøjede Mouawad igen og Negreanu gik all-in. Mouawad kaldte med {k-Spades}{k-Hearts} og ramte {q-Spades} på river, hvilket gav ham en flush og betød farvel til Negreanu.

Der var mange spillere der forlod turneringen tidligt i løbet af dag 2, Patrik Antonius, Barny Boatman, Liz Lieu, Mark Vos og Jeffrey Lisandro blev alle elimineret. Nicolas Levi startede dagen som chip-leader, men tabte en stor pot til danske Katja Svendsen, da Svendsen sad med A-A. Franskmanden blev slået ud senere, mens Katja Svendsen overlevede dagen.

Erik Friberg vandt en stor pot kort før den sidste pause, da han kaldte et all-in fra en short-stack, for efterfølgende at kalde Tony Phillips re-rais. Fribergs {a-Spades}{a-Hearts} vandt over Phillips' {q-Hearts}{q-Spades} og den tredje spillers {k-Hearts}{q-Diamonds} og Friberg slog to spillere ud på en hånd.

Friberg kunne dog ikke forsvare sine chips og han sluttede dagen med meget få chips, da han tabte en stor pot til Surinder Sunar kort før dagen var omme. Liam Flood forhøjede før floppet og Snar kaldte. Friberg kaldte fra big blind og floppet kom med {9-Spades}{8-Clubs}{4-Spades}. Friberg checkede og Liam Flood gik all-in, Sunar kaldte og Friberg gik all-in. Sunar kaldte også Friberg, og spillerne viste:

Flood – {a-Diamonds}{k-Clubs}

Sunar – {9-Diamonds}{9-Clubs}

Friberg – {4-Diamonds}{4-Hearts}

Sunars tre niere holdt da der kom {7-Hearts} på turn og {3-Spades} på river. Flood blev slået ud og Friberg har kun få chips tilbage når tredjedagen starter.

Hånden cementerede Sunars chip lead og han er helt i front blandt de fyrre tilbageværende. Det var en hård dag for danskerne, hvor kun få danskere er tilbage, top ti og de et par af de danske chip-counts ser således ud:

Surinder Sunar – 403.400

Ben Grundy – 220.000

Anthony Lellouche – 213.800

Lam Trinh – 207.400

Phidias Gerogiou – 200.200

Pascal Perrault – 172.800

Josh Egan – 162.300

Fredrik Haugen – 152.400

Stuart Nash – 125.100

Alan Smurfit – 122.100

Peter Petersen – 70.800

Thomas Tollund – 49.200

Følg tredjedagen og de to danskeres præstation live på PokerNews, det gør du ved at klikke her.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories