Gus skuffet over £41.000

Gus skuffet over £41.000 0001

I sin blog på eb.dk har Gus Hansen skrevet lidt om sine oplevelser ved WSOP Europa, en turnering hvor han besatte tiendepladsen i Main Event og vandt £10.000.

Den enorme præmie er dog ikke nok for Gus, der er lidt skuffet over at spillet ikke bragte ham helt til tops. Ligesom ved sommerens WSOP Main Event i Las Vegas spillede Gus rigtigt godt poker og tog kun få forkerte beslutninger, men som så ofte set før var det ikke kun kløgt der afgjorde hvem der skulle ryge ud. Gus røg ud på en hånd med Q-Q, hvor han kom op imod modstanderens K-K.

EPT-turneringen der begynder i morgen i London bliver uden Gus Hansen, der vælger at holde pause fra live-turneringerne, imens er han på pormotion-tur i Tyskland, samtidig med at han holder sig i gang online. Det har dog været nogle hårde dage for Gus Hansen online, der ifølge highstakesdb.com har tabt omkring $400.000 i løbet af få dage, det er dog ikke uvant for Gus der uden tvivl får vendt skuden.

Se om du kan få mere succes online end Gus har for tiden, gør f.eks. brug af Everest Pokers unikke tilbud til PokerNews-spillere, indsæt $50 og få op til $150 i bonus

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories