Overlev arbejdsugen hos Everest Poker - vind en rejse til PokerNews Cup!

Overlev arbejdsugen hos Everest Poker - vind en rejse til PokerNews Cup! 0001

Hvis arbejdsugen føles lang, så har Everest Poker et tilbud der kan få smilet tilbage. Indtil d. 27. september har Everest Poker en serie af online pokerturneringer, der finder sted i løbet af arbejdsugen. De er designede til at få det dårlige humør en arbejdsdag kan bringe, rystet af. Fra mandag til torsdag er der en række turneringer klokken 19.00 GMT og de spillere der deltager i ti af de udvalgte turneringer får en speciel Everest Poker guld-polet.

Det mest attraktive ved dette tilbud er at på tirsdage, klokken 19.00 GMT, spilles der en sensationel PokerNews Cup Australia VIP satellit. Hver af disse $7.500 PokerNews Cup Australia satellitter hos Everest Poker har garanteret en præmiepakke til en værdi af $7.500 på spil. Den præmiepakke indholder adgang til PokerNews Cup Australia Main Event (til en værdi af 3.000 australske dollars), ti nætters ophold på Crown Promenade Hotel, $1.500 i kontanter til rejse og andre udgifter, adgang til de fire indledende PokerNews Cup Australia events, adgang til en eksklusiv privat live freeroll, specielle ture til vindistrikter og dyre-safarier i Australien og adgang til Team PokerNews' velkomstfest. Det er en kæmpepræmie og adgangen til turneringen er kun $300+$20.

'Survive the Workweek'-turneringerne spilles alle klokken 19.00 GMT

Mandag: Master Classics of Poker Direct Entry

Tirsdag: $7.500 PokerNews Cup Australia satellit

Onsdag:: EPT Winner's Choice

Torsdag: $20.000 garanteret

Som nævnt vil spillere der konkurrerer i ti 'Survive the Workweek'-turneringer inden d. 27. september modtage en Everest Poker guld-polet, der kan bruges som adgang til en $100+$9 turnering.

Så tilmeld dig Everest Poker gennem PokerNews, overlev arbejdsugen og så ses vi måske i Australien til PokerNews Cup.

Red. Note: Der er også to $5.000 PokerNews Cup freerolls tilbage hos Everest Poker. Kig på vores side med freerolls turneringer for at få flere detaljer.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories